ΗΡΑΚΛΗΣ

24 ώρες υπομονής

24 ώρες υπομονής
Ρέμος

Η αυριανή μέρα αποδεικνύεται πιο σημαντική για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Στην διάρκεια της σημερινής μέρας δεν έγινε τελικά η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών και αυτό γιατί ο νυν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Σπανουδάκης, δεν βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη αλλά παρέμεινε στην Αθήνα.
Η ομάδα του Αντώνη Ρέμου μπορεί να συναντήθηκε στην Θεσσαλονίκη αλλά κάτι ανάλογο δεν έγινε με τον Γιώργο Σπανουδάκη ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το αν θα άλλαζε σελίδα η ΠΑΕ Ηρακλής. Ο Γιώργος Σπανουδάκης παρέμενε στην Αθήνα και όπως διέρρευσε δεν ανηφόρισε τελικά στην Θεσσαλονίκη για το λόγο ότι δεν δέχθηκε κάποιο τηλεφώνημα ή για το λόγο ότι δεν είχε ενημερωθεί να βρίσκεται κάπου ώστε να γίνει η συγκεκριμένη συνάντηση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όπως όλα δείχνουν η αγωνία στο στρατόπεδο του Ηρακλή και πολύ περισσότερο στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας όσον αφορά το μέλλον της να μεταφέρεται για αύριο.

Η λύση του Αντώνη Ρέμου είναι αλήθεια ότι μοιάζει ως μονόδρομο την στιγμή αυτή για την ΠΑΕ Ηρακλής και για αυτό οι επόμενες ώρες μέχρι το βράδυ φαντάζουν ως κριτήριο των περαιτέρω εξελίξεων αφού θα έχει ολοκληρωθεί το ραντεβού που είναι να πραγματοποιηθεί με τον Γιώργο Σπανουδάκη και τελικά φαίνεται πως μεταφέρθηκε για αύριο Κυριακή. Η ομάδα του Αντώνη Ρέμου από την πλευρά της θα επιδιώξει να πάρει τις τύχες της ΠΑΕ Ηρακλής για ένα εξάμηνο περίπου με την μορφή της διοικούσας επιτροπής μέσω του Πρωτοδικείου.

Όσο για τη συνέχεια; Τα πάντα θα εξαρτηθούν ανάλογα με την εξέλιξη που θα υπάρξει αναφορικά με την ρύθμιση των χρεών προς την εφορία αλλά και την δέσμευση του Ευάγγελου Μυτιληναίου ότι θα αναλάβει το δικό του μερίδιο. Από εκεί πέρα όσον αφορά τη σημερινή συνάντηση που είχαν τα μέλη της ομάδας του Αντώνη Ρέμου από τις 15:30 είχε να κάνει με την επίτευξη του πρώτου τους στόχου από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβουν.

Το πώς θα μπορέσουν να βάλουν σε μία σειρά την κατάσταση που θα πάρουν στα χέρια τους βρίσκοντας λύσεις στα άμεσα προβλήματα δίνοντας προτεραιότητα στο αγωνιστικό κομμάτι. Υπενθυμίζεται πως την Δευτέρα είναι να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά όπως λόγω της όλης κατάστασης ήταν αναγκασμένος να την μεταφέρει ο τεχνικός του Ηρακλή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο τελευταίος υπενθυμίζεται πως είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει στην περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι.






TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ