ΑΡΗΣ

4-6 εβδομάδες εκτός ο Πουλίδο

4-6 εβδομάδες εκτός ο Πουλίδο
INTIME SPORTS

Ο Ρούμπεν Πουλίδο κινδυνεύει να μείνει 4-6 εβδομάδες εκτός δράσης μετά την θλάση που υπέστη στο παιχνίδι του Άρη με την Βέροια στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η θλάση που υπέστη ο Ρούμπεν Πουλίδο στο χθεσινό παιχνίδι του Άρη με την Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κινδυνεύει να τον αφήσει 4-6 εβδομάδες εκτός δράσης.

Αυτό έδειξε η σημερινή εξέταση του Ισπανού μέσου από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή και διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριά θλάση β΄ βαθμού.

Το σίγουρο είναι ότι ο Πουλίδο θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 4 εβδομάδες καθώς όπως φάνηκε κόπηκε ένας μικρός μυς του. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι και πάλι σε θέση μάχης προς τα μέσα Δεκεμβρίου.

Κατά άλλα κι όσον αφορά τον Μπάμπη Οικονομόπουλο στο χθεσινό παιχνίδι με την Βέροια κληρονόμησε ένα σχίσιμο στο φρύδι του ενώ ο Μανόλης Παπαστεριανός μία διάταση στο γαστροκνήμιό του με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου.

Εν τω μεταξύ οι Χρήστος Γρόλλιος, Αργύρης Αργυριάδης και Αντώνης Ζαμπέτας εκπροσώπησαν σήμερα την ΠΑΕ Άρης στην Αθήνα και στην σειρά επαφών που είχανε με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου όπου τους ενημέρωσαν πλήρως για την επικείμενη υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Συγκεκριμένα οι τέσσερις εκπρόσωποι της ΠΑΕ Άρης συνάντησαν καταρχήν τον γενικό γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτη Κοκκόρη, ακολούθως στο Μέγαρο Μαξίμου τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη.

Σειρά είχε η συνάντηση με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, και τέλος υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ