ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

40 εκ.ευρώ για Μπάλακ-Ρόμπεν

40 εκ.ευρώ για Μπάλακ-Ρόμπεν
Ρόμπεν-Μπάλακ

Πέρα από τον Κακά, η "βασίλισσα" έχει ρίξει τα δίχτυα της και στην Αγγλία, προσφέροντας 40 εκ.ευρώ στην Τσέλσι για να πάρει τους Μπάλακ και Ρόμπεν

Η πεισματική άρνηση της Μίλαν να παραχωρήσει τον Κακά παρά τον χορό εκατομμυρίων που έχουν στρωθεί στα πόδια των "ροσονέρι" αναγκάζει τους Μαδριλένους να κινούνται παράλληλα και για άλλες περιπτώσεις, με την Τσέλσι να είναι η... αγαπημένη τους ομάδα.
Και αυτό γιατί στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο υπάρχουν δύο παίκτες για τους οποίους υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, με τον πρόεδρο Ραμόν Καλδερόν να επιθυμεί σφόδρα την απόκτηση του Άριεν Ρόμπεν, παίκτη τον οποίο είχε άλλωστε τάξει στους οπαδούς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας, με τον Μπερντ Σούστερ να ονειρεύεται τον συμπατριώτη του Μίκαελ Μπάλακ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε άμεσα εξελίξεις και στα δύο μέτωπα με τις As και Marca να σημειώνουν στην ηλεκτρονική τους έκδοση το Σάββατο (4/8) ότι η "βασίλισσα" έχει καταθέσει προσφορά ύψους 40 εκ.ευρώ και για τους δύο παίκτες, περιμένοντας την οριστική απάντηση των "μπλε".

Από την πλευρά του, ο Μπερντ Σούστερ, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τη Λοκομοτίβ στη Μόσχα το βράδυ της Παρασκευής, υποστήριξε ότι έχει πλήρη άγνοια για την εξέλιξη αναφορικά με την απόκτηση αυτών των παικτών, δηλώνοντας πάντως ότι θα ήταν ευχαριστημένος απόλυτα αν η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερνε να εντάξει κάποιον από αυτούς στο δυναμικό της

"Ελπίζω ότι θα γίνει κάτι, όμως δεν βιάζομαι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, και αν πάρουμε κάποιον δεν θα έχει πρόβλημα άμεσης προσαρμογής στην ομάδα", υποστήριξε ο Γερμανός τεχνικός.







TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ