SERIE A

4αρα για "Γιούβε", 250ο γκολ ο Ντελ Πιέρο!

4αρα για "Γιούβε", 250ο γκολ ο Ντελ Πιέρο!
Καστίγιο-Λέτσε

H Γιουβέντους συνέτριψε με 4-0 τη Ρετζίνα στο "Ολίμπικο", με τον Ντελ Πιέρο να πετυχαίνει το 250ο του τέρμα. Μοιρασιά βαθμών στη Σικελία (vds)!

Το σκορ για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι άνοιξε στο 27' ο Καμορανέζι, ο οποίος αξιοποίησε ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά και ασίστ του Νέντβεντ, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τη Γιουβέντους να βάζει και δεύτερο τέρμα στο 44', με το κοντινό πλασέ του Αμάουρι.
Οι "μπιανκονέρι" έκαναν το 3-0 με κεφαλιά του Κιελίνι στο 62', ενώ το "κερασάκι στην τούρτα" έβαλε ο Ντελ Πιέρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 74', με τον "Πιντουρίκιο" να φτάνει τα 250 γκολ στην καριέρα του με τη φανέλα της "βέκια σινιόρα".

Αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της Γιουβέντους επί της Ρετζίνα στο πρωτάθλημα, με τους Καλαβρέζους να έχουν σκοράρει μόνο 2 φορές στην έδρα των "μπιανκονέρι" (η τελευταία φορά ήταν στις 18 Δεκεμβρίου 2002 για το Κόπα Ιτάλια) και να γνωρίζουν την ήττα στο Τορίνο μετά από δύο συνεχόμενες επιτυχίες με Ουντινέζε και Αταλάντα.

Να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αγωνίστηκαν κάτω από μεγάλες αντιξοότητες, με τον αγωνιστικό χώρο να είναι "βαρύς" από την βροχή, ενώ σε όλο το δεύτερο 45λεπτο χιόνιζε, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να καλυφθεί με χιόνι.

Μοιρασιά βαθμών στο "Μασιμίνο"
Χωρίς νικητή (1-1) έληξε η αναμέτρηση μεταξύ της Κατάνια και της Λέτσε στο "Άντζελο Μασιμίνο", στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στη Serie A.

H ομάδα του Βάλτερ Τζένγκα προηγήθηκε στο 61' με αριστερό διαγώνιο πλασέ του Μικέλε Παολούτσι, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 69' με δυνατό ευθύβολο σουτ του Χαβιέρ Καστίγιο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον σκόρερ να έχει περάσει ένα λεπτό πριν στο παιχνίδι!

Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας ισοπαλία για τους Σικελούς μετά από 7 αγώνες (6 νίκες-1 ήττα μέχρι πρότινος), ενώ στον αντίποδα το συγκρότημα του Μάριο Μπερέτα έμεινε για 9ο σερί ματς χωρίς τους τρεις βαθμούς της νίκης (6 ισοπαλίες και 3 ήττες στο διάστημα αυτό).

Κατάνια-Λέτσε (1-1)





Γιουβέντους-Ρετζίνα (4-0)































TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ