CHAMPIONS LEAGUE

5+7=12 γκολ για την Μπάγερν

5+7=12 γκολ για την Μπάγερν
ποντόλσκι

Η Μπάγερν έκανε άκομη έναν περίπατο κόντρα στην Σπόρτινγκ, καθώς έπειτα από 5-0 της Λισαβόνας την κέρδισε και με 7-1 στο Μόναχο, παίρνοντας θριαβευτική πρόκριση στους "8" (videos)

Με κεκτημένη ταχύτητα από την Πορτογαλία οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7' με τον Λούκας Ποντόλσκι. Ο διεθνής στράικερ πήρε την μπάλα από τον Ζε Ρομπέρτο έξω από την περιοχή και με εξαιρετικό ψηλό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ του για φέτος.
Δεν άργησε πάντως να έρθει και το δεύτερο γκολ για τον "Πόλντι", ο οποίος στο 34' σκόραρε σε κενό τέρμα με γυριστό βολέ, έπειτα από το τραγικό λάθος του Ρουΐ Πατρίσιο, ο οποίος αντί να διώξει την μπάλα χτήπησε τον Πόλγκα.

Ο τελευταίος πέντε λεπτά αργότερα έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, ο Ζοαό Μουτίνιο στο 42' μείωσε με εξαιρετικό μακρινό σουτ, αλλά αμέσως με την σέντρα ο Μπάστιαν Σβαϊντστάιγκερ με πλασέ έκανε το 4-1.

Μόλις τρία γκολ μπήκαν στην επανάληψη (!), με τον Μάρκ Φαν Μπόμελ, τον Μίροσλαβ Κλόζε (πέναλτι) και τον 19άχρονο, Μίλερ να διαμορφώνουν το τελικό 7-1 σκοράρωντας στο 74', το 82' και το 90', έτσι οι Γερμανοί έβαλαν 12 τέρματα στα δύο ματς με την Σπόρτινγκ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Μπουτ, Λελ, Λούσιο (46' Μπρένο), Φαν Μπούιτεν, Λαμ, Φαν Μπόμελ, Οτλ, Σβαϊνστάιγκερ (72' Μίλερ), Ζε Ρομπέρτο (46' Σόσα), Κλόζε, Ποντόλσκι.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουΐ Πατρίσιο, Πέδρο Σίλβα, Τονέλ, Πόλγκα, Μιγκέλ Βελόσο (46' Άμπελ), Αντριέν Σίλβα (74' Μάρκο Κανέιρα), Βούκσεβιτς, Περεϊρίνια (46' Ιζμαΐλοφ), Ζοάο Μουτίνιο, Ντερλέι, Γιανίκ Ντιαλό.

Μπάγερν - Σπόρτινγκ 7-1 (highlights)



Μπάγερν - Σπόρτινγκ 7-1 (goals)













































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ