ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

500άρης ο Ινιέστα

500άρης ο Ινιέστα

Ο Αντρές Ινιέστα, θα αγωνιστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης συμπληρώνοντας τις 500 επίσημες συμμετοχές με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής Ισπανός μέσος, γέννημα θρέμμα της Μπαρτσελόνα μπαίνει στο πάνθεον της ιστορίας της ομάδας όντας μόλις ο πέμπτος που ξεπερνά τις 500 συμμετοχές.

Ο Αντρές Ινιέστα θα φτάσει στον αγωνιστικό χώρο του "Βιθέντε Καλδερόν" τις 500 συμμετοχές από την χρονιά 2002-2003 όταν και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, επί τεχνικής ηγεσίας Λούις φαν Χάαλ.

Από την πρώτη επίσημη συμμετοχή του με την φανέλα της Μπάρσα μέχρι σήμερα, ο ίσως πιο ταλαντούχος παίκτης της γενιάς του στην θέση αυτή, έχει σημειώσει συνολικά 50 γκολ.

Ο Αντρές Ινιέστα μπορεί να μπαίνει σε αυτή την προνομιούχο κατηγορία, ωστόσο έχει ξεπεράσει "ιερά τέρατα" της ιστορίας των "μπλαουγράνα".

Ο Βαλντές είναι στην τέταρτη θέση με 535 συμμετοχές, ο Μιγκέλι τρίτος με 539 συμμετοχές, ο Κάρλες Πουγιόλ δεύτερος με 593 συμμετοχές και μακράν από κάθε άλλον ο Τσάβι με τον απίστευτο αριθμό συμμετοχών, 716.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ