ΑΡΗΣ

5οι οι Νέοι στην Μπελινζόνα

5οι οι Νέοι στην Μπελινζόνα
Αρης νεοι

Την 5η θέση στο τουρνουά της Μπελινζόνα (κάτω των 19 ετών) που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία

Το σκορ άνοιξε ο Γκέσιος με σουτ μέσα από την περιοχή στο 3΄ και τα γκολ του Άρη διπλασίασε ο Παπάζογλου με σουτ στο 28΄ ύστερα από σέντρα του Κωνσταντάκου ενώ η Τότεναμ απλά μείωσε στο 43'.
Η σύνθεση του Άρη: Σκόρδας, Αρζουμανίδης, Πουρσανίδης, Σπαθάρας, Νοδούλης, Γιώρης, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, Κωνσταντάκος, Γκέσιος, Παπάζογλου.

Οι αγώνες είχαν διάρκεια 60 λεπτών. Στον προκριματικό γύρο ο Άρης ηττήθηκε από τη Βασιλεία με 3-0 και τη Μπαρτσελόνα με 1-0, ενώ νίκησε 2-0 τη Σάντα Κρουζ Μπρέικερς με γκολ των Μελίσση και Κωνσταντάκου με πέναλτι.

"Επιστρέφουμε με πολύτιμες εμπειρίες που θα βοηθήσουν αφενός τη διοίκηση να ισχυροποιήσει στο μέλλον ακόμη περισσότερο τα τμήματα υποδομής και αφετέρου αυτά τα παιδιά να βελτιωθούν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Μόνο κέρδη θα έχει ο Άρης από τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Μπελινζόνα", δήλωσε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης και αρχηγός αποστολής, Νίκος Παπαδόπουλος, στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, www.arisfc.gr.

"Ήταν ένα μοναδικό τουρνουά υψηλού επιπέδου που πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 1964 με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων απ’ όλο τον πλανήτη. Έχουν αγωνιστεί ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ίντερ, η Μπόκα Τζούνιορς. Αυτό τα λέει όλα. Τα πήγαμε εξαιρετικά και αν είχαμε κερδίσει τη Μπαρτσελόνα, θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει ως τον τελικό. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και ευχαριστήθηκαν κάθε παιχνίδι", σχολίασε ο έφορος της ομάδας Νέων του Άρη, Στέφανος Γιώρης.

Την ομάδα του Άρη στελέχωσαν στο τουρνουά της Ελβετίας οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Πάρης Σαρσώνης, Νίκος Πουρσανίδης, Βασίλης Γιαουτζής, Δημήτρης Αβραμίδης, Ζήσης Νοδούλης, Χρήστος Μέτσιος, Θανάσης Μελίσσης, Γιάννης Μαυρίδης, Κωνσταντίνος Σκόρδας, Κωνσταντίνος Κωνσταντάκος, Γιάννης Γκέσιος, Θανάσης Παπάζογλου, Γιάννης Γιώρης, Νίκος Αρζουμανίδης, Κυριάκος Στρατηλάτης, Παύλος Κλασίνας, Δημήτρης Σπαθάρας, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Γκρουπ Α:


Μπορούσια Γκλάντμπαχ–Παλμέιρας 2-1
Τότεναμ–Τισίνο 0-0
Παλμέιρας–Τότεναμ 1-0
Τισίνο–Μπορούσια Γκλάντμπαχ 2-0
Τισίνο–Παλμέιρας 0-1
Τότεναμ–Μπορούσια Γκλάντμπαχ 1-0

Βαθμολογία:


1. Παλμέιρας 6
2. Τισίνο 4
3. Τότεναμ 4
4. Μπορούσια Γκλάντμπαχ 3

Γκρουπ Β

Βασιλεία–Άρης 3-0
Σάντα Κρουζ Μπρέικερς–Μπαρτσελόνα 0-1
Σάντα Κρουζ Μπρέικερς–Βασιλεία 0-5
Μπαρτσελόνα–Άρης 1-0
Μπαρτσελόνα–Βασιλεία 0-1
Άρης–Σάντα Κρουζ Μπρέικερς 2-0

Βαθμολογία:


1. Βασιλεία 9
2. Μπαρτσελόνα 6
3. Άρης 3
4. Σάντα Κρουζ Μπρέικερς 0

Ημιτελικοί:


Παλμέιρας–Μπαρτσελόνα 1-0
Τισίνο–Βασιλεία 2-2 (4-2 στα πέναλτι)

Τελική Φάση:

Θέση 7-8 Μπορούσια Γκλάντμπαχ–Σάντα Κρουζ Μπρέικερς 3-2
Θέση 5-6 Τότεναμ–Άρης 1-2
Θέση 3-4 Μπαρτσελόνα-Βασιλεία
Θέση 1-2 Τισίνο-Παλμέιρας
















































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ