ΑΓΓΛΙΑ

8 εκ. (ευρώ) λόγοι για να μην είσαι δυστυχισμένος

8 εκ. (ευρώ) λόγοι για να μην είσαι δυστυχισμένος
Γκραντ

Καθόλου δυσαρεστημένος δεν πρέπει να νιώθει ο Αβράαμ Γκραντ αφού πήρε σαν αποζημίωση για την απόλυση του 8 εκ. ευρώ!

Όταν ο Αβράαμ Γκραντ ανέλαβε την τύχη της Τσέλσι τον Σεπτέμβριο κανείς δεν πίστευε ότι θα αντέξει παραπάνω από 2-3 μήνες αφού εκτός του ότι δεν είχε μεγάλη εμπειρία στους πάγκους, ήταν πολύ δύσκολο να κουμαντάρει τις βεντέτες του συλλόγου, κάτι που δεν είχε καταφέρει ούτε ο Ζοζέ Μουρίνο. Όμως όλοι διαψεύστηκαν αφού όχι μόνο τα κατάφερε αλλά βρέθηκε και πολύ κοντά στο να κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Τσάμπιονς Λινγκ, κάτι που κατά την διάρκεια της σεζόν ανάγκασε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ισραηλινό προπονητή με συνολικές απολαβές 2.5 εκ. ευρώ τον χρόνο!

Τώρα όμως και μετά την απόφαση του Ρώσου μεγιστάνα να λύσει την συνεργασία του με τον Γκραντ, ο 54χρονος τεχνικός αξιώνει αποζημίωση ίση με το υπόλοιπο του συμβολαίου του που φτάνει τα 8 εκ. ευρώ.

Τελικά μετά από συζητήσεις των δυο ανδρών ο Αμπράμοβιτς πρόσφερε στον Γκραντ την θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, κάτι που το αρνήθηκε ο Ισραηλινός καθώς ένιωσε προδομένος από την απόλυση του και γι' αυτό ζήτησε και πήρε όλο το ποσό της αποζημίωσης.






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ