ΑΡΗΣ

988.000 ευρώ σε Σηφάκη

988.000 ευρώ σε Σηφάκη
INTIME SPORTS

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα για την ΠΑΕ Άρης από την πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ που επιδίκασε στον Μιχάλη Σηφάκη το ποσό των 988.000 ευρώ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης καλείται σύμφωνα με την πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ να καταβάλει στον Μιχάλη Σηφάκη το ποσό των 988.000 ευρώ.

Αυτή ήταν η σημερινή της απόφαση που έγινε γνωστή πριν από λίγο για την προσφυγή που είχε καταθέσει ο διεθνής τερματοφύλακας σε βάρος της ΠΑΕ Άρης.

Ένα ποσό που προκύπτει από τις 188.000 ευρώ ως χρήματα που έχει λαμβάνειν ο Σηφάκης ως δεδουλευμένα συν 800.000 ευρώ που αφορά ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Κι αν η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση, που θεωρείται δεδομένο πως θα το κάνει, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες οι δύο πλευρές να καθίσουνε στο ίδιο τραπέζι προς εύρεση λύσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκτός από την δεδομένη διάθεση από πλευράς της ΠΑΕ Άρης κάτι ανάλογο ισχύει και από πλευράς του διεθνή τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα ο Σηφάκης αναγνωρίζει ότι η παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξε σημαντικό μερίδιο στην εξέλιξη της καριέρας του και την παρουσία του στην Εθνική ομάδα με αποκορύφωμα την τελική φάση του πρόσφατου EURO στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ