CHAMPIONS LEAGUE

Πόρτο - Ρόμα 3-1: Κι άλλο πέναλτι-πρόκρισης με VAR

Porto defender Alex Telles, center, celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto defender Alex Telles, center, celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Ο Φλορέντσι τράβηξε από τη φανέλα τον Φερνάντο, ο διαιτητής Τσακίρ έδωσε πέναλτι στο 115' αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR και η Πόρτο πήρε την πρόκριση με το πέναλτι του Άλεξ Τέλες στο 117', αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Ρόμα.

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε και στον αγώνα της Πόρτο με τη Ρόμα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 3-1 και μαζί την πρόκριση χάρη πέναλτι που έδωσε ο ρέφερι Τσακίρ, αφού είδε το VAR. Δύο λεπτά μετά ο Άλεξ Τέλες ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Παρόμοιο φινάλε με τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπήρξε και στην αναμέτρηση της Πόρτο με τη Ρόμα.

Στο 114' ο Μάξι Περέιρα σούταρε, ο Φλορέντσι κράτησε τον Φερνάντο και ο Τούρκος ρέφερι Τσουντέιτ Τσακίρ αφού είδε τη φάση στο VAR καταλόγισε την παράβαση.

Περίπου τρία λεπτά αργότερα, ο Άλεξ Τέλες ήταν ψύχραιμος από την άσπρη βούλα και σκόραρε για το 3-1 που τελικά χάρισε την πρόκριση στους Πορτογάλους.

Δείτε το video:

Στο 120' υπήρξε υποψία πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαρεγκά πάνω στον Τζανιόλο, αλλά αφού έλεγξαν τη φάση από το VAR, δεν συμβούλεψαν τον Τούρκο διαιτητή να δει κι αυτός το μαρκάρισμα για να αποφασίσει.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ