LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ 2-1: Επιστροφή στις νίκες, τραυματίστηκε ο Μέσι

Barcelona's Antoine Griezmann celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sep. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Antoine Griezmann celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sep. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-1 της Βιγιαρεάλ στο Καμπ Νόου, έτσι έστω και αγχωτικά επέστρεψε στις νίκες. Ο Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ, γκολάρες από Αρτούρ και Καθόρλα. Ενοχλήσεις ο Μέσι, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. (VIDEO)

Ισοπαλία στη Βεστφαλία με αντίπαλο την Ντόρτμουντ, ήττα στη Γρανάδα με 2-0 και επιτέλους νίκη, έστω και χωρίς ελκυστικό ποδόσφαιρο για την Μπαρτσελόνα που επικράτησε της Βιγιαρεάλ με 2-1 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Το αρνητικό της υπόθεσης για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πως είδε τον Μέσι να αποχωρεί στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με ενοχλήσεις στο πόδι και τις επόμενες ώρες θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Η Μπαρτσελόνα μετά τα τελευταία αποτελέσματα ήθελε να δείξει αντίδραση και μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι με γκολ μόλις στο 6'. Ο Μέσι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Γκριεζμάν πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι για το 1-0.

Στο 15' ο Αρτούρ είδε πως είχε χώρο και επιχείρησε ένα τρομερό σουτ νικώντας τον Ασένχο που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο πέρα από το να κοιτάζει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 2-0.

Παρά τα δυο γρήγορα γκολ και την πίεση που συνέχισε να βγάζει η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να πετύχει και τρίτο γκολ με την Βιγιαρεάλ να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλεί. Κατάφερε μάλιστα να μειώσει στο 44' με πανέμορφο τέρμα του Καθόρλα.

Το δεύτερο μέρος βρήκε την Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι στη σύνθεση της και οι Καταλανοί περιορίστηκαν κυρίως σε μια διαχείριση του αγώνα προκειμένου να φτάσουν στη νίκη με 2-1. Δεν υπήρχαν φάσεις εκατέρωθεν παρά μόνο στα τελευταία λεπτά που οι Καταλανοί βρήκαν χώρους και απείλησαν με τον Φάτι και τον Γκριεζμάν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ, Φίρπο, Αρτούρ, Μπουσκέτς, Σέρτζι (63' Ντε Γιονγκ) Ρομπέρτο, Μέσι (46' Ντεμπελέ), Γκριεζμάν, Σουάρες (78' Φατί).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Χάβι Καγιέχα): Ασένχο, Ρούμπεν Πένια, Ραούλ Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Κιντιγιά, Καθόρλα (77' Μπάκα), Τσουκουέζε, Οντιβέρος (57' Τόκο-Εκαμπί), Μορένο (68' Μόισες).

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ