ΑΡΗΣ

Α-ντού για τη νίκη με τον ΠΑΟ

Α-ντού για τη νίκη με τον ΠΑΟ
αντού

Με τον Φρέντι Αντού στην αποστολή υποδέχεται την Κυριακή ο Άρης τον ΠΑΟ και η νίκη είναι ότι πρέπει

Οι "κιτρινόμαυροι" ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με το "τριφύλλι", όπου η νίκη είναι μονόδρομος, αλλά στον Άρη είναι το αποτέλεσμα που θέλουν για δύο λόγους.
Πρώτον για να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία κατακτώντας μάλιστα την έκτη συνεχόμενη νίκη τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο hellas online και δεύτερον όχι απλώς για να παραμείνουν στην 4η θέση της βαθμολογίας αλλά συνάμα και να ψαλιδίσουν την διαφορά από τους προπορευόμενούς τους αλλά και να αυξήσουν εκείνη από τις ομάδας που τους ακολουθούν.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει μόνο επιτυχίες το 2010 χωρίς την παραμικρή απώλεια και φυσικά ο Κούπερ και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον Παναθηναϊκό να τους χαλάσει το σερί.

Φυσικά όμως και όπως τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη κατά την διάρκεια της χθεσινής Συνέντευξης Τύπου για το αυριανό ντέρμπι επιθυμία του είναι οι γραμμές του συνόλου του να έχουν την απαιτούμενη συνοχή και να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στις αντεπιθέσεις του Νίκου Νιόμπλια.

Σ' ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κούπερ σε ένα ακόμη παιχνίδι μπορεί να υπολογίζει και στα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου. Ο μεν Τζόνσον πήρε μια γεύση από ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΣ, όμως ο Αντού αναμένεται να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Παναθηναϊκό αν και πολύ δύσκολα όπως όλα δείχνουν να είναι βασικός.

Αντίθετα, ο Κούπερ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ντάριο Φερνάντεζ και αυτός είναι ένας σημαντικός "πονοκέφαλος" αφού υπάρχει και η τιμωρία του Ναφτί. Μάλιστα την θέση του διεθνή Τυνήσιου στον χώρο του κέντρου θα καλύψει ο διεθνής Βολιβιανός Νάτσο Γκαρσία ως παρτενέρ του Σάκη Πρίττα.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές της αποστολής του Άρη για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα είναι οι: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Πρίττας, Λαμπριάκος, Κουλουχέρης, Κάλβο, Κάμπορα, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Χαβίτο, Νασούτι, Κόκε, Βαγγέλη, Τζόνσον, Αντού, Αραβίδης, Ρόβας και Πίτου Γκαρσία.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φερνάντεζ, Ντέιλι, ο τιμωρημένος Ναφτί και οι Γραικός, Μπουγαίδης, Οικονομόπουλος και Πιοβεζάν. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη θα αποκλειστούν για την διαμόρφωση της 18άδας λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Κι όσο για τους έντεκα με τους οποίους προτίθεται να ξεκινήσει ο Κούπερ στο αγαπημένο του 4-4-2 θα είναι ο Σηφάκης κάτω από τα δοκάρια με τους Γκιάρο και Νασούτι στο κέντρο της άμυνας με τους Νέτο στα δεξιά και Αράνο στα αριστερά των μπακ. Στα χαφ της μεσαίας γραμμής οι Πρίττας και Γκαρσία με τον Κάλβο στα αριστερά και Χαβίτο στα δεξιά ενώ επιθετικό δίδυμο οι Κόκε και Κάμπορα.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ