ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άδεια μιας εβδομάδας για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Άδεια μιας εβδομάδας για τους παίκτες του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στην Αθήνα τη Δευτέρα, προπονούνται και στη συνέχεια θα αφεθούν ελεύθεροι για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Το πρωί της Δευτέρας (21/12) θα επιστρέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, αφού θα διανυκτερεύσει στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ της Κυριακής (20/12), μετά το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Η ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα αεροπορικώς και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί άμεσα στο "Γεώργιος Καλαφάτης" από τον αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ορίσει προπόνηση και χαλάρωμα για τους παίκτες, την τελευταία πριν από την άδεια που θα τους παραχωρήσει. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν, η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, μία εβδομάδα μετά.

Ενδεχομένως το διάστημα των 7 ημερών να φαίνεται μεγάλο, ειδικά στη σκέψη όσων η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ήταν η ιδανική ευκαιρία ώστε ο Ιταλός να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές και να τους μεταδώσει τη φιλοσοφία του. Ωστόσο, ο ίδιος έκρινε ότι πρέπει να δοθούν αρκετές ημέρες για ξεκούραση, οπότε αποφάσισε την άδεια της μίας εβδομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ