ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άδειασε η Παιανία...

Άδειασε η Παιανία...
Πεσειρο

Χωρίς 12 διεθνείς πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του "τριφυλλιού". Κανένα σενάριο περί Πεσέιρο

Αδεια η Παιανία

Χωρίς δώδεκα διεθνείς αλλά και τέσσερις τραυματίες διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Ζοσέ Πεσέιρο "πονοκεφαλιάζει" με τις πολλές απουσίες καθώς δεν μπορεί να ξεκινήσει σωστά την προετοιμασία για τον εντός αγώνα με τον Πανιώνιο.

Απόντες ήταν Μόρις, Γκαλινοβιτς, Νιλσον, Ιβανσιτς, Δημούτσος, Νινης, Βύντρα, Γκουμας, Τζιόλης, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης. Σε αυτή την δωδεκάδα θα προστεθούν σήμερα οι Μανούτσο και Σιμάο που θα ενσωματωθούν στις εθνικές ομάδες της Αγκόλας και της Μοζαμβίκης.

Όσον αφορά την προπόνηση, οι "πράσινοι" μετά από το ζέσταμα έκαναν ασκήσεις στις πάσες και στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τακτική και ασκήσεις τρεις εναντίων τριών. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σωτήρης Λεοντίου και Νταμέ Ν'Ντόι, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μανούτσο Γκονσάλβες και Τάκης Φύσσας.

Δεν το συζητούν...

Η τελευταία "γκέλα" των "πράσινων" προκάλεσε την έντονη αμφισβήτηση του Ζοσέ Πεσέιρο ακόμα και σε αρκετούς πιο δύσπιστους. Παρόλο τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν... και συνάμα το τελικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, όπως τονίζουν κύκλοι της ΠΑΕ, δύσκολα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα αλλάξει πλάνα και προπονητή... αφού θα στηρίξει και την νέα χρονιά τον Πορτογάλο τεχνικό, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το Μαρούσι.

Χωρίς Νίλσον με Πανιώνιο

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκαν από τον Παναθηναϊκό οι αγωνιστικές στις οποίες θα εκτίσουν την ποινή τους οι παίκτες που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Ηρακλή. Ο Μίκαελ Νίλσον δεν θα παίξει την προσεχή Κυριακή με τον Πανιώνιο και ο Γιόσου Σαριέγκι θα χάσει την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στην τελευταία αγωνιστική (20 Απριλίου).

Ανακοίνωση για τα εκδοτήρια


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι τα εκδοτήρια καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο αύριο 25 Μαρτίου 2008 θα παραμείνουν κλειστά λόγω της Εθνικής μας Επετείου.
















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ