ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανησυχία για τον Κάλενς στο Περού, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα

Peru's Alexander Callens celebrates scoring his side's opening goal against Colombia during a qualifying soccer match for the FIFA World Cup 2026 at National stadium in Lima, Peru, Friday, Sept. 6, 2024. (AP Photo/Guadalupe Pardo)
Peru's Alexander Callens AP

Ο Αλεξάντερ Κάλενς βρίσκεται στο Περού με την εθνική του ομάδα, ωστόσο η συμμετοχή του στο κρίσιμο ματς με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ κρίνεται αμφίβολη.

Ο Αλεξάντερ Κάλενς έκανε για ακόμη μία φορά το υπερατλαντικό ταξίδι στο Περού για να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας. Η συμμετοχή του πάντως στο κρίσιμο ματς με την Ουρουγουάη τα ξημερώματα του Σαββάτου, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, κρίνεται αμφίβολη.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τα τοπικά ΜΜΕ, καθώς ο άσος της ΑΕΚ προπονήθηκε ατομικά στο πρόγραμμα της Δευτέρας και αναπόφευκτα υπάρχει ανησυχία για το αν θα προλάβει το παιχνίδι με τη Σελέστε.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί, ότι ο Κάλενς ταξίδεψε απευθείας για το Περού, μετά το Σαββατιάτικο ματς με τον Παναιτωλικό, όπου αγωνίστηκε βασικός, βγάζοντας όλο το 90λεπτο. Η ομοσπονδία του Περού δεν έχει ενημερώσει για το αν είναι τραυματίας και δεν αποκλείεται ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός να ακολούθησε τη Δευτέρα πρόγραμμα αποφόρτισης, μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ