ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Αποτροπιασμός για την εμφάνιση έστω για λίγα δευτερόλεπτα ενός πανό με ακραίο εθνικιστικό περιεχόμενο"

ΑΕΚ: "Αποτροπιασμός για την εμφάνιση έστω για λίγα δευτερόλεπτα ενός πανό με ακραίο εθνικιστικό περιεχόμενο"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση την Παρασκευή (06/10) με την οποία εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για την εμφάνισή ενός πανό με ακραίο εθνικιστικό περιεχόμενο, στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα της με τον Άγιαξ για το Europa League.

Το ματς με τον Άγιαξ για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις στο φίλαθλο κοινό της ΑΕΚ, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να κυνηγάει την ισοφάριση μετά από το γκολ που δέχτηκε από τον Μπέρχβαϊν και να την βρίσκει δικαίως, με την κεφαλιά του Βίντα έπειτα από την σέντρα του Άμραμπατ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέρα από τα δύο αυτά γκολ, το ματς είχε πολλές μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ωστόσο σημαδεύτηκε και από ένα περιστατικό που προκάλεσε αντιδράσεις, με ένα πανό με εθνικιστικό περιεχόμενο να σηκώνεται για λίγο στην OPAP Arena και να υποχρεώνει την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να πάρει ξεκάθαρη θέση την επομένη του αγώνα μέσω ανακοίνωσης:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει απερίφραστα την εμφάνιση έστω και για λίγα δευτερόλεπτα στο γήπεδο μας ενός πανό με ακραίο εθνικιστικό περιεχόμενο. Που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις ιστορικές καταβολές του συλλόγου μας, ούτε φυσικά με όσα πρεσβεύει από ιδρύσεως του.

Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα στα λόγια, καθώς το έχει κάνει στην πράξη με τρόπους που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και με πρωτοβουλίες που καμιά άλλη ομάδα δεν έχει πάρει, ενάντια στον πόλεμο.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο θλιβερό και εξοργιστικό περιστατικό, η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει πως δεν θα μείνει έτσι. Ήδη δρομολογούμε ενέργειες για να αποδοθούν οι ευθύνες για την έστω και στιγμιαία – επαναλαμβάνουμε- εικόνα που δικαίως προβλημάτισε την μεγάλη μάζα του φίλαθλου κόσμου μας, ο οποίος εξάλλου έχει αποδοκιμάσει έντονα.

Θα εντοπίσουμε οπωσδήποτε τους υπεύθυνους και θα απαγορευτεί δια παντός η είσοδός τους στο γήπεδο μας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ