STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ-Ατρόμητος 3-0

ΑΕΚ-Ατρόμητος 3-0
Σέζαρ

Χωρίς να εντυπωσιάσει η ΑΕΚ ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ατρόμητου με το εντυπωσιακό 3-0


td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Συνθέσεις ομάδων

AEK(Φερέρ):Σορεντίνο, Τσιρίλο, Παουτάσο, Δέλλας, Τζιωρτζόπουλος, Τόζερ, Χετεμάι (56' Λάκης), Σέζαρ, Μαντούκα(85' Κονέ), Καμπάνταης(77' Καπετάνος), Λυμπερόπουλος

Ατρόμητος(Κοκότοβιτς):Μιχαϊλίδης, Γεωργίου, Γελαδάρης, Χάλαρης, Ρόβας(88' Μαγκντί), Κατεμής (46' Ραγκουέλ), Ιωάννου, Άντερσον, Σανόκο, Λουτσιάνο, Ντόε(76' Λαζανάς)

Διαιτητής:Φωτιάδης (Θεσσαλονίκης)

Βοηθοί:Τσούκας (Αρκαδίας)
Κόττορος(Δωδεκανήσου)

Κίτρινες:Σέζαρ, Παουτάσο, Δέλλας, Λυμπερόπουλος/ Άντερσον, Ρόβας, Κατεμής, Ιωάννου, Ραγκουέλ,

td> Με μια ματιά
Ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ έκανε πράξη τις δοκιμές όλης της εβδομάδας και παρέταξε την ομάδα του με τον Σορεντίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Δέλλα, Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας και τους Παουτάσο, Τζιωρτζόπουλο στα άκρα της οπισθοφυλακής.

Ο ρόμβος του κέντρου διασμορφώθηκε με τον Τόζερ ως αμυντικό χαφ, τον Σέζαρ αριστερά, τον Χετεμάι δεξιά και τον Μαντούκα ελεύθερο πίσω από τους δύο επιθετικούς, τον Λυμπερόπουλο και τον Καμπάνταη.

Από την άλλη ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς παρέταξε ένα αρκετά αμυντικό σχήμα, με εμφανής τον στόχο του Σέρβου τεχνικού να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Τερματοφύλακας ήταν ο Μιχαϊλίδης, οι τρεις στην άμυνα ήταν οι Χάλαρης, Γεωργίου και Ιωάννου, ενώ στα άκρα ήταν οι Γελαδάρης αριστερά και Κατεμής δεξιά.

Το ενισχυμένο κέντρο των Περιστεριωτών αποτελούταν από τους Άντερσον, Ρόβα, Σανόκο και Λουτσιάνο, ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Ντοέ.

Κάκιστο πρώτο μέρος και γκολ με τον "γοφό"

Mε αυτές τις εντεκάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν σαν να μη βγήκαν ποτέ από τα αποδυτήρια. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό και σε αυτό συνέβαλαν όλοι.

Πρώτοι και καλύτεροι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Χωρίς φαντασία και διάθεση σε όλο το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν είχαμε σχεδόν καθόλου φάσεις, πέρα από το γκολ του Λυμπερόπουλου στο 12' που κι αυτό μπήκε με τον γοφό του Μεσσήνιου επιθετικού.

Η ΑΕΚ με επιθετικούς προσανατολισμούς, βάσει ενδεκάδας, είχε πολύ αργή ανάπτυξη και ελάχιστες φορές κατάφερε να σπάσει τη συμπαγή αμυντική λειτουργία του Ατρόμητου.

Μετά το γκολ που δέχτηκε ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά ο Ντόε ήταν πολύ μόνος στην επίθεση και η μοναδική φορά που απείλησαν οι φιλοξενούμενοι ήταν στο 31' με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουτσιάνο που πέρασε ελάχιατα άουτ.

Η αλήθεια είναι πως οι έξι που αποτελούσαν τη μεσαία γραμμή των φιλοξενούμενων είχαν περισσότερο την άμυνα στο μυαλό τους και δεν προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάτι καλό, παρά τα αρκετά λάθη των τεσσάρων της άμυνας της ΑΕΚ.

Οι τρεις γραμμές των γηπεδούχων δεν είχαν καλή συνεργασία, ενώ και ο Καμπάνταης δεν βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα. Στο κέντρο οι τέσσερις είχαν αφοσιωθεί στους ρόλους τους στον ρόμβο και δεν μπόρεσαν να συνδυαστούν ώστε να δημιουργήσουν κάτι καλό.

Έναν οφθαλμίατρο παρακαλώ

Πέρα όμως από την κακή απόδοση των ποδοσφαιριστών, εξίσου κάκιστη απόδοση είχε και ο διαιτητής κύριος Φωτιάδης με τον πρώτο βοηθό του κύριο Τσούκα. (Πραγματικά είναι απορρίας άξιον το πως δεν είδε το οφσάιντ του Μαντούκα, ενώ ήταν ακριβώς μπροστά στη φάση). Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε επτά κίτρινες κάρτες μόνο στο πρώτο ημίχρονο, προκαλώντας τον εκνευρισμό των 22 ποδοσφαιριστών.

To δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ φάνηκε να έχει μεγαλύτερη διάθεση για μπάλα, ενώ οι όποιες φιλοδοξίες του Ατρόμητου σταματούσαν κάπου μακρυά από την περιοχή του Σορεντίνο.

Στο 53' στην μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι εκείνο το λεπτό, το τακουνάκι του Χετεμάι απέκρουσε με δυσκολία ο Μιχαϊλίδης, ενώ στη συνέχεια ο Καμπάνταης προ κενής εστίας αλλά από πολύ πλάγια θέση δεν κατάφερε να σκοράρει.

Τρία λεπτά αργότερα τελείωσε το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, αφού ο Λουτσιάνο σε μια μοναδική ευκαιρία, σούταρε από το ύψος του πέναλτι για να δει τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σορεντίνο.

Πέρα από αυτή την ευκαιρία, η ΑΕΚ δεν ανησύχησε ξανά. Ο ρυθμός του αγώνα επέστρεψε στα επίπεδα του πρώτου ημιχρόνου και ως το γκολ του Σέζαρ, μια μόνο αξιόλογη φάση δημιουργήθηκε μπροστά από τις δύο εστίες, με πρωταγωνιστή τον Μαντούκα, ο οποίος μετά από άψογο κοντρόλ πλάσαρε με το εξωτερικό αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

To... ξεάγχωμα και το κερασάκι στην τούρτα

Δέκα λεπτά πριν τη λήξη, σε μια από τις ελάχιστες οργανωμένες επιθέσεις της ΑΕΚ, ο Λάκης από δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Καπετάνος ανενόχλητος σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο "γκολκίπερ" των φιλοξενούμενων απέκρουσε στέλνωντας τη μπάλα στον Σέζαρ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με προβολή να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και να διώξει το άγχος.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 89' για να πούμε ότι κάνει θα μας μείνει από αυτό το ματς και μάλιστα για πολύ καιρό. Ο 19χρονος Παναγιώτης Κονέ με μια κεφαλιά που θα ζήλευαν τα καλύτερα φορ της Ευρώπης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της νίκης της "Ένωσης".

td> Συνέντευξη Τύπου


Φερέρ:

"Το σημερινό παιχνίδι ήταν όπως περίπου το φανταζόμασταν. Η διάταξη του αντιπάλου ήταν οπισθοχωρημένη και αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα ετοιμάζεις με καλό κριτήριο στο δικό σου παιχνίδι. Πρέπει να παίζουμε ανοιχτά και με βάθος στην επίθεση, αλλά και με την ψυχραιμία να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για το τελείωμα των φάσεων. Στο πρώτο ημίχρονο μας κόστισε να τα κάνουμε όλα αυτά, καθώς μας έλειπε ο σωστός χειρισμός της μπάλας και η ένταση τόσο στο να ανακτούμε τη μπάλα όσο και στον ρυθμό που έπρεπε να έχουμε.

Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση του αντιπάλου μας βοήθησε ώστε να έχουμε περισσότερους χώρους και μπορέσαμε έτσι να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία και να κάνουμε τις απαραίτητες ευκαιρίες για γκολ και ένα καθαρό αποτέλεσμα".

"Ο Τόζερ προσαρμόστηκε καλά σε αυτή τη θέση. Έχει ποιότητα, κάτι το οποίο μας διευκολύνει με το να παίζει και να χειρίζεται σωστά τη μπάλα. Πρέπει λίγο να βελτιωθεί στην τοποθέτηση του και να προλαβαίνει τις φάσεις στην άμυνα. Αλλά εμείς πάντοτε προσπαθούμε να κάνουμε ριψοκίνδυνο παιχνίδι με παίκτες που έχουν ταλέντο και ποιότητα.

Αρκεί να παρατηρήσετε ότι οι παίκτες που είχαμε σήμερα στο κέντρο ήταν ο Τόζερ που είναι δεκάρι και οργανωτής, από δεξιά τον Χετεμάι που στην ουσία είναι επιθετικός παίκτης, αριστερά ήταν ο Ζούλιο Σέζαρ καθαρός επιθετικός και ο Μαντούκα που έπαιζε πίσω από κορυφή. Δώσαμε έμφαση στο ταλέντο και τη δημιουργία παιχνιδιού.

Όσο για τις αλλαγές, προσπαθήσαμε με τον Λάκη να δώσουμε λίγη ταχύτητα στο παιχνίδι μας και ήταν αρκετά καλός με δύο ασίστ για γκολ, έσπαγε πολύ καλά τα μαρκαρίσματα στην περιοχή του και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Ο Καπετάνος μπήκε για να δώσει βάθος στα "ξεμαρκαρίσματα", βοήθησε πολύ, έπαιξε με δύναμη στον αέρα και είχε μια φάση αρκετά επιτυχημένη.

Ο Κονέ έπαιξε σε μια θέση που του αρέσει να αγωνίζεται. Είναι ένας παίκτης πολύ επιθετικός και χαίρομαι πολύ που σκόραρε, γιατί θα είναι μια τόνωση για την αυτοπεποίθηση του. Και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα στον σημερινό αγώνα για μας".

"Δουλεύω πολύ για να μας βγαίνουν τα πράγματα που θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Μπορείτε να έρθετε στις προπονήσεις και να δείτε. Ένας προπονητής εκεί που μπορεί να δουλεύει είναι ο αγώνας αλλά και μέσω των προπονήσεων. Έπειτα στον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής δεν μπορεί να αγωνιστεί. Και δουλεύουμε κάθε μέρα για να βελτιωνόμαστε. Αν ωστόσο κάποια μέρα δεν μας βγαίνουν αυτά που θέλουμε, αλλά κερδίζουμε 3-0 δεν πιστεύω ότι είναι τόσο κακό.

"Πριν ξεκινήσει ο αγώνας υπάρχει ένας οργανωμένος πίνακας στον οποίο αναφέρεται όχι μόνο ποιος θα εκτελεί τα φάουλ, αλλά και τα πλάγιο άουτ και τα κόρνερ. Στη συγκεκριμένη φάση δεν συμπεριφερθήκαμε σωστά και εύχομαι αυτό να το διορθώσουμε, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Όχι για την εκτέλεση, που μπορεί να είναι η καλύτερη ή η χειρότερη, αλλά για αυτό που είδατε κι εσείς κι εγώ και δεν ήταν σωστό".

"Αυτόν τον ρυθμό του παιχνιδιού και αυτή την άνεση κινήσεων που είχαμε στον πρώτο γύρο, δεν την έχουμε ανακτήσει ακόμα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Στον πρώτο γύρο, στα τρία πρώτα παιχνίδια είχαμε ισοπαλίες. Τώρα στα αντίστοιχα ματς έχουμε πάρει περισσότερους πόντους. Τότε είχαμε τρεις πόντους και τώρα έχουμε έξι. Πάντως είμαι σύμφωνος με την προσέγγιση σας ότι μας λείπει και ο ρυθμός και η σωστή προσέγγιση στο παιχνίδι μας".

















Ντράγκαν Κοκότοβιτς:

"Η ΑΕΚ χωρίς να κουραστεί πήρε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο παλέψαμε. Είχαμε πάθος και δύναμη στις μονομαχίες μας. Μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν η αυτοσυγκέντρωση. Κάναμε λάθη χωρίς ο αντίπαλος να μας πιέσει. Στο μέλλον ελπίζω να αλλάξουμε αυτά τα πράγματα. Είμαι αισιόδοξος και νομίζω πως στα επόμενα παιχνίδια θα δείξουμε το καλό πρόσωπό μας".
td> Όλα τα λεφτά...
Το γκολ του Παναγιώτη Κονέ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα είναι ότι καλύτερο θα έχουμε να θυμόμαστε από το παιχνίδι αυτό. Με μια εντυπωσιακή κεφαλιά, που δείχνει τη μεγάλη ποδοσφαιρική στόφα του 19χρονου, έκανε τον κόσμομ που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ να φύγει με μια ευχάριστη αίσθηση.

td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το πολύ κακό θέμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες. Την αργή ανάπτυξη της ΑΕΚ, αλλά και την συνολική εικόνα του Ατρόμητου που έμοιαζε σαν μια ομάδα χωρίς φιλοδοξίες. Επίσης τον εκνευρισμό που προκάλεσαν ορισμένες αποφάσεις του κύριου Φωτιάδη, αλλά και του βοηθού κύριου Τσούκα.

td> To Live του αγώνα...
Συνθέσεις ομάδων
AEK(Φερέρ):Σορεντίνο, Τσιρίλο, Παουτάσο, Δέλλας, Τζιωρτζόπουλος, Τόζερ, Χετεμάι, Σέζαρ, Μαντούκα, Καμπάνταης, Λυμπερόπουλος

Ατρόμητος(Κοκότοβιτς):Μιαχαϊλίδης, Γεωργίου, Γελαδάρης, Χάλαρης, Ρόβας, Κατεμής, Ιωάννου, Άντερσον, Σανόκο, Λουτσιάνο, Ντόε

Διαιτητής:Φωτιάδης (Θεσσαλονίκης)

Βοηθοί:Τσούκας (Αρκαδίας)
Κόττορος(Δωδεκανήσου)






1' Έναρξη αγώνα
2' Φάουλ AEK Τσιρίλο
Στον Ρόβα.
4' Οφσάιντ AEK Λυμπερόπουλος
6' Φάουλ Ατρόμητος Ιωάννου
Στον Καμπάνταη.
6' Φάουλ AEK Σέζαρ
Στον Άντερσον.
7' Φάουλ AEK Σέζαρ
Στον Κατεμή.
7' Κίτρινη κάρτα AEK Σέζαρ
7' Τραυματισμός Ατρόμητος Κατεμής
9' Φάουλ AEK Τόζερ
Στον Λουτσιάνο.
10' Φάουλ Ατρόμητος Γελαδάρης
Στον Χετεμάι.
10' Σχόλιο
Χωρίς καμία ολοκληρωμένη προσπάθεια περνάει το πρώτο δεκάλεπτο, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο και τον Ατρόμητο να είναι πολύ προσεκτικός.
12' Φάουλ Ατρόμητος Άντερσον
Στον Χετεμάι.
12' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Άντερσον
12' Γκολ AEK Λυμπερόπουλος
Σε μια ανύποπτη ο Λυμπερόπουλος με τη μέση (;) ανοίγει το σκορ. Ο Σέζαρ εκτέλεσε το φάουλ γεμίζοντας μες την περιοχή. Κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας κι ενώ εκείνη όδευε προς τον Μιχαϊλίδη, ο "Λύμπε" πετάχτηκε, ενώ τον τραβούσε ο Ρόβας και πέφτοντας η μπάλα βρήκε στη μέση του, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.
15' Κίτρινη κάρτα AEK Παουτάσο
Για χέρι.
16' Σουτ AEK Λυμπερόπουλος
Μετά από καταπληκτική 40άρα μπάλια του Τόζερ, άουτ.
17' Φάουλ AEK Τόζερ
Στον Ρόβα.
17' Σουτ Ατρόμητος Άντερσον
Στα σώματα.
18' Σχόλιο
Νεύρα μεταξύ Ντόε και Χετεμάι που αλληλοτραβιόντουσαν.
19' Φάουλ Ατρόμητος Γελαδάρης
Στον Παουτάσο.
20' Σουτ AEK Τόζερ
Στην αγκαλία του Μιχαϊλίδη.
21' Σχόλιο
Μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα των Δυτικών προαστίων έχει ισορροπήσει και βγαίνει πιο συχνά μπροστά από τους γηπεδούχους.
22' Τραυματισμός AEK Λυμπερόπουλος
Στη μέση, δεν είναι κάτι σοβαρό.
24' Οφσάιντ Ατρόμητος Χάλαρης
Στον Σέζαρ.
27' Σουτ Ατρόμητος Ντόε
Από πλάγια θέση και από το ύψος της περιοχής σε μια αντεπίθεση σούταρε ο επιθετικός του Ατρόμητου, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
29' Οφσάιντ Ατρόμητος Ντόε
Δύσκολη φάση.
30' Φάουλ AEK Τόζερ
Στον Λουτσιάνο.
31' Ευκαιρία Ατρόμητος Λουτσιάνο
Ενώ όλοι περίμεναν τη σέντρα του Λουτσιάνο , αυτός με απευθείας εκτέλεση φάουλ θέλησε να αιφνιδιάσει τον Σορεντίνο, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
32' Σχόλιο
Ισορροπημένο και κακό ποιοτικά το παιχνίδι, με την ΑΕΚ να μην έχει κινδυνέψει σημαντικά, αλλά να βρίσκει ένα "τείχος" μπροστά της, λόγω των έξι κεντρώων του Ατρόμητου. Πολύ μόνος του ο Ντόε στην επίθεση.
33' Ευκαιρία AEK Μαντούκα
Από εμφανέστατη θέση οφσάιντ ο Μαντούκα σούταρε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Ο Μαντούκα ήταν δύο μέτρα οφσάιντ και μπροστά στον επόπτη κύριο Τσούκα.
34' Σχόλιο
Νέο λάθος ρου κύριου Τσούκα που αντί να υποδείξει κόρνερ για την ΑΕΚ, έδωσε άουτ σε μια φάση που έγινε μπροατά του και πάλι.
38' Κόρνερ AEK
Περνάει ανεκμετάλλευτο.
38' Φάουλ AEK Σέζαρ
Στον Κατεμή.
38' Φάουλ AEK Τόζερ
Στον Ρόβα, το οποίο δεν έγινε ποτέ...
39' Φάουλ AEK Δέλλας
Σε επέλαση του Λουτσιάνο που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του.
40' Σουτ Ατρόμητος Λουτσιάνο
Κοντράρει στον Σανόκο το απευθείας κτύπημα φάουλ και δίνει ... κόρνερ.
40' Σχόλιο
Πολλά νεύρα και σύρραξη νεταξύ των ποδοσφαιριστών.
40' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Ρόβας
42' Κίτρινη κάρτα AEK Λυμπερόπουλος
42' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Κατεμής
42' Κίτρινη κάρτα AEK Δέλλας
43' Σχόλιο
Ο κύριος Φωτιάδης έχει χάσει λίγο τον έλεγχο. Ενώ και οι ποδοσφαιριστές φαίνονται εκνευρισμένοι.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
45' Κόρνερ AEK
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Ραγουέλ στη θέση του Κατεμή.
46' Φάουλ AEK Σέζαρ
48' Οφσάιντ AEK Καμπάνταης
48' Φάουλ Ατρόμητος Σανόκο
Στον Λυμπερόπουλο.
50' Κόρνερ Ατρόμητος
51' Οφσάιντ Ατρόμητος Λουτσιάνο
51' Ευκαιρία AEK Λυμπερόπουλος
Μόνος αφύλαχτος στην περιοχή θα κάνει τι "ψαλίδι", τελείως άστοχο.
52' Οφσάιντ AEK Καμπάνταης
52' Κόρνερ AEK
53' Ευκαιρία AEK Χετεμάι
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για την "Ένωση", όταν ο Καμπάνταης γύρισε τη μπάλα μες την περιοχή, ολιγώρησαν οι αμυντικοί, πετάχτηκε ο Χετεμάι, και με πλάτη στο τέρμα έκανε το τακουνάκι, αλλά ο Μιχαϊλίδης έσωσε με υπερένταση. Ο Καμπάνταης στη συνέχει μόνος από πολύ πλάγια θέση πλάσαρε τελείως άτσαλα παράλληλα με το τέμα.
56' Ευκαιρία Ατρόμητος Λουτσιάνο
Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Γελαδάρης έκανε τη σέντρα, ο άντερσον στόπαρε μες την περιοχή κι έστρωσε στον Λουτσιάνο στο ύψος του πέναλτι, εκείνος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
57' Αλλαγή παίκτη AEK
Ο Λάκης στη θέση του Χετεμάι.
58' Σχόλιο
Πολύ πιο καλός ο ρυθμκός στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με την ΑΕΚ να έχει μπει πιο δυνατά και τον Ατρόμητο να είναι πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του.
61' Κόρνερ AEK
62' Οφσάιντ AEK Καμπάνταης
Που δεν ήταν. Στην ίδια φάση ο Καμπάνταης έπρεπε να δεχτεί την κίτρινη κάρτα γιατί προσπάθησε να τσιμπήσει τη μπάλα με το χέρι.
63' Φάουλ Ατρόμητος Ρόβας
63' Φάουλ Ατρόμητος Άντερσον
Στον Λάκη.
66' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Ιωάννου
Άλλος έκανε το φάουλ στον Λάκη κι άλλος την πήρε...
67' Άουτ AEK Σέζσρ
Μετά την απευθείας εκτέλεση.
69' Φάουλ Ατρόμητος Σανόκο
Στον Καμπάνταη.
71' Φάουλ Ατρόμητος Ραγκουέλ
Στον Σέζαρ.
71' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Ραγκουέλ
72' Κόρνερ Ατρόμητος
73' Φάουλ Ατρόμητος Άντερσον
Στον Σορεντίνο.
73' Ευκαιρία AEK Μαντούκα
Εξαιρετικό κοντρόλ με το στήθος του Βραζιλιάνου και πλασέ με το εξωτερικό η μπάλα λίγο άουτ.
74' Κόρνερ AEK
76' Σχόλιο
Σχεδόν στα επίπεδα του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια από πλευράς θεάματος.
76' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Λαζανάς στη θέση του Ντόε.
77' Αλλαγή παίκτη AEK
Ο Καπετάνος στη θέση του Καμπάνταη.
80' Σχόλιο
Προσπαθεί να πιέσει ο Ατρόμητος αλλά είναι πολύ δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές του, την ώρα που η ΑΕΚ είναι πολύ κακή.
80' Γκολ AEK Σέζαρ
Σε μια από τις ελάχιστες οργανωμένες επιθέσδεις της ΑΕΚ, ο Λυμπερόπουλος βρήκε ωραία δεξιά τον Λάκη, ο τελευταίος σέντραρε, ο Καπετάνος σούταρε, ο Μιχαϊλίδης απέκρουσε, κι ο Σέζαρ με προβολή λύτρωσε την ΑΕΚ, που όμως δεν είχε απειληθεί σε ολόκληρο το ματς.
83' Ευκαιρία AEK Λάκης
Έκλεψε τη μπάλα από τον Ιωάννου, και αντί να δώσε στον μόνο του ΚΑπετάνο σούταρε και έχασσε την ευκαιρία.
84' Κόρνερ AEK
84' Αλλαγή παίκτη AEK
Ο Κονέ στη θέση του Μαντούκα.
85' Κόρνερ AEK
86' Σχόλιο
Μετά το δεύτερο γκολ λύθηκαν τα πόδια των παικτών της ΑΕΚ.
88' Φάουλ Ατρόμητος Άντερσον
88' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Μαγκντί στη θέση του Ρόβα.
89' Γκολ AEK Κονέ
Εκπληκτικό γκολ του νεαρού Παναγιώτη Κονέ, με φοβερή κεφαλιά μετά από σέντρα-ασίστ του Λάκη.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
93' Ευκαιρία AEK Λάκης
Ο οποίος αντί να γυρίσει τη μπάλα σούταρε από πολύ πλάγια άουτ.
93' Λήξη αγώνα




































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ