ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα της Ένωσης για τα δύο ματς με τη Νόα

ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα της Ένωσης για τα δύο ματς με τη Νόα
Ο Έρικ Λαμέλα κατά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ INTIME SPORTS

Σε 23 παίκτες θα βασιστεί ο Ματίας Αλμέιδα στα δύο ματς κόντρα στη Νόα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, με τις πιο ηχηρές προσθήκες να είναι οι Έρικ Λαμέλα και Ρομπέρτο Περέιρα. Δείτε την αναλυτική λίστα της Ένωσης στην UEFA.

Λίγες μόλις ώρες πριν τη σέντρα στο Νόα - ΑΕΚ (06/08, 19:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το Matchcenter του SPORT24), η UEFA ανέβασε στο site της την αναλυτική λίστα που δήλωσε η Ένωση εν όψει των αναμετρήσεων με τους Αρμένιους για τα δύο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League.

Το πρωί, λοιπόν, της Τρίτης (06/08) επιβεβαιώθηκε κάτι που γνωρίζαμε από τη Δευτέρα, όταν η αποστολή του Δικεφάλου πέταξε για το Γερεβάν.

Στη νέα λίστα τις θέσεις των τραυματιών Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Γενς Γιόνσον πήραν οι Έρικ Λαμέλα και Ρομπέρτο Περέιρα, ενώ αυτή του Ζίνι ο Στίβεν Τσούμπερ.

Αντιθέτως έξω έμεινε για ακόμα μία φορά ο Μόουζες Οντουμπάτζο, με τον Λάζαρο Ρότα να είναι ο μόνος καθαρόαιμος δεξιός μπακ της Ένωσης.

Οι 23 παίκτες που δήλωσε η ΑΕΚ στην UEFA

Μη γηγενείς: Στρακόσα, Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λιούμπιτσιτς, Πινέδα, Περέιρα, Γκατσίνοβιτς, Κοϊτά, Ελίασον, Φερνάντες, Λαμέλα, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκαρσία

Γηγενείς της Ομοσπονδίας: Ρότα, Μήτογλου, Πήλιος , Μάνταλος

Γηγενείς της ΑΕΚ: Θεοχάρης, Γαλανόπουλος

Παίκτες στη Β' λίστα: Αγγελόπουλος, Κοσίδης, Γκολφίνος, Ανδρικόπουλος, Κοντορουχάς

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ