ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Έδεσε" τον Ελίασον μέχρι το 2028

ΑΕΚ: "Έδεσε" τον Ελίασον μέχρι το 2028

Η ΑΕΚ αναγνωρίζοντας την αξία και τα όσα έχει προσφέρει ο Νίκλας Ελίασον τα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, έκανε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Σουηδού μεσοεπιθετικού κρατώντας μέχρι το 2028.

Σε μία κίνηση που ο ίδιος ο Νίκλας Ελίασον είχε προϊδεάσει στη συνέντευξη Τύπου για το ματς κόντρα στην Ίντερ Εσκάλδες, προχώρησε η ΑΕΚ.

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ το πρωί της Τετάρτης (24/07) ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Σουηδού μεσοεπιθετικού, "δένοντάς" τον μέχρι το 2028.

Ουσιαστικά παρατάθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών για ένα επιπλέον έτος, καθώς ο 28χρονος το καλοκαίρι του 2022 που μεταγράφηκε από τη Νιμ στην Ένωση υπέγραψε έως το 2027.

Παράλληλα, ο Δικέφαλος αξιολογώντας τη συνεισφορά του Ελίασον τα τελευταία δύο χρόνια αύξησε σημαντικά και τις οικονομικές του αποδοχές. συμμεριζόμενος τις προτάσεις που έχει φέρει ο διεθνής Σουηδός από το εξωτερικό, με κορυφαία τα 5.500.000 που προσέφερε πρόσφατα η Πούμας.

Η συμφωνία των δύο πλευρών για επέκταση του συμβολαίου είχε επιτευχθεί πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ελίασον έχει φορέσει 77 φορές τη φανέλα της ΑΕΚ με απολογισμό οκτώ γκολ και 21 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον Νίκλας Ελίασον έως το καλοκαίρι του 2028.

Ο Νίκλας Ελίασον ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022 – 23, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε μια ακόμα πιο εντυπωσιακή αγωνιστική περίοδο όσον αφορά στην προσωπική του απόδοση.

Συνολικά ο ακραίος άσος έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας σε 77 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 8 φορές και έχοντας βγάλει 21 ασίστ".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ