ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έγγραφη νομική προειδοποίηση του Ηλιόπουλου στον μάνατζερ Πινέδα για την συμπεριφορά του

SUPERLEAGUE 2024-2025 /   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τον μάνατζερ Πινέδα, Μάρκο Βιγιαρεάλ, για την συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του όσον αφορά στην υπόθεση του Μεξικανού. Έγγραφη νομική προειδοποίηση από τον Μάριο Ηλιόπουλο.

Οι τελευταίες δηλώσεις του Μάρκο Βιγιαρεάλ, μάνατζερ του Ορμπελίν Πινέδα εξόργισαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Τόσο, που ο Μάριος Ηλιόπουλος απέστειλε έγγραφη νομική προειδοποίηση για την συμπεριφορά του.

"Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Βιγιαρεάλ, που προκάλεσαν εκνευρισμό και αγανάκτηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ, η διοίκηση του κ. Ηλιόπουλου, του απέστειλε έγγραφη νομική προειδοποίηση για την απαράδεκτη, αντισυμβατική, παράνομη και εκτός ηθικής και καλής πίστης συμπεριφορά του, αναφορικά με την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δε θα ανεχθεί τα τερτίπια κανενός, ούτε θα επιτρέψει στον οποιονδήποτε να βάλει εμπόδια στην ηρεμία και στην πρόοδό της ομάδας για οικονομικά ή άλλα οφέλη τρίτων.

Αν ο οποιοσδήποτε αποφασίσει με τις ενέργειες του να πάρει τη θέση του θεατή, ο κ. Ηλιόπουλος είναι διατεθειμένος να υποστεί το όποιο οικονομικό κόστος και να τον διατηρήσει στη θέση που ο ίδιος επέλεξε στην αγωνιστική εξέλιξη της ΑΕΚ!" αναφέρουν από την ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ