ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επέστρεψαν στα Σπάτα κι οι τελευταίοι διεθνείς, ατομικό για Πινέδα και Κάλενς

Ο Ορμπελίν Πινέδα
Ο Ορμπελίν Πινέδα EUROKINISSI SPORTS

Γέμισαν ξανά τα Σπάτα, καθώς και οι τελευταίοι διεθνείς, Ορμπελίν Πινέδα και Αλεξάντερ Κάλενς, επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, ακολουθώντας μάλιστα ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή (18/10) προπόνηση.

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της εν όψει του Κυριακάτικου μεγάλου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena (20/10, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (18/10) ο Ματίας Αλμέιδα έβγαλε από το απουσιολόγιό του και τους δύο τελευταίους διεθνείς που έλειπαν από τα Σπάτα.

Ο λόγος για τους Ορμπελίν Πινέδα και Αλεξάντερ Κάλενς, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους, Μεξικό και Περού αντιστοίχως και μόλις την Πέμπτη (17/10) επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Μάλιστα, οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δήλωσαν κανονικά παρών για το ντέρμπι των Δικεφάλων, ένα ματς που για πρώτη φορά φέτος ο Αργεντινός προπονητής θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ