ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΑΕΚ-Εργοτέλης 3-1

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ / SUPERLEAGUE / AEK-ERGOTELIS
πανηγυρικο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 του Εργοτέλη και μέχρι το 89' ήταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα...

Το 1-0 έκανε στο 5' με πέναλτι ο Ριβάλντο και στο 39' ο Καφές με σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Ένωση (2-0). Το 3-0 για την ΑΕΚ πέτυχε στο 51' με κεφαλιά ο Μπλάνκο, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Κορδονούρης μείωσε σε 3-1.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ:Μάχο (78΄ Μορέτο), Μπούρμπος (67΄ Ράμος), Παπασταθόπουλος, Δέλλας, Γεωργέας, Καφές, Ζήκος, Εντίνιο, Ριβάλντο, Μπλάνκο (78΄ Ενσαλίβα), Λυμπερόπουλος

Εργοτέλης:Δασκαλάκης, Κορδονούρης, Κένεντι, Κεφαλούκος (54΄ Τάσιτς), Γραμμόζης, Τζούνιορ, Δ. Κοιλιάρας, Μελισσάς, Γιαλούσης (76΄ Γιαλούσης), Βακουφτσής (56΄ Μπουντιμίρ), Ογκουνσότο

Με μια ματιά
Ο Νίκος Κωστένογλου δεν άλλαξε το σύστημα του ντέρμπι, επιβραβεύοντας τον Παντελή Καφέ με μία θέση στην βασική ενδεκάδα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την Ένωση με τον Παντελή Καφέ να ανατρέπεται από τον Κεφαλούκο μέσα στην περιοχή και να κερδίζει το πέναλτι μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Ισμαέλ Μπλάνκο θέλησε αρχικά να εκτελέσει το πέναλτι αφού βρίσκεται μόλις ένα γκολ πίσω από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Νάρκο Κοβάσεβιτς, αλλά ο Ριβάλντο είχε διαφορετική άποψη.

Ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για τον εκτελεστή. Ο "Ρίμπο" σημάδεψε τη δεξιά γωνία του Δασκαλάκη αφήνοντας άγαλμα τον τερματοφύλακα των Κρητικών, βάζοντας την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ έξι λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα.

Η Ένωση έδιωξε το άγχος και πλέον μπορούσε να παίξει το επιθετικό ποδόσφαιρο που αρέσκεται. Στο 7ο λεπτό ο Ριβάλντο πραγματοποίησε την μπαλιά για τον Μπλάνκο, με το δεύτερο να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, να δοκιμάζει το σουτ από κοντά, αλλά το Δασκαλάκη να μπλοκάρει αποτρέποντας το 2-0.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό με τον Εργοτέλη να απαντά άμεσα στην ευκαιρία της ΑΕΚ. Ένα λεπτό μετά τη φάση του Αργεντίνου και ύστερα από λάθος του Μάχο ο Βακουφτσής από πλάγια θέση γύρισε την μπάλα, οι αμυντικοί της ΑΕΚ απομάκρυναν με το Γιαλούση στη συνέχεια να κάνει το σουτ, αλλά τον Αυστριακό τερματοφύλακα να μπλοκάρει τη μπάλα, διορθώνοντας ουσιαστικά το λάθος του στην αρχή της φάσης.

Ο χορός των ευκαιριών συνεχιζόταν με τους γηπεδούχους να φτάνουν για τρίτη φορά κοντά στο 2ο γκολ στο πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Στο 9' ο μετρ του είδους, Ριβάλντο, εκτέλεσε το φάουλ ο Εντίνιο έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Δασκαλάκης απομάκρυνε σε κόρνερ.

Το επιθετικό κρεσέντο της Ένωσης συνεχίστηκε όταν στο 11ο λεπτό μετά από όμορφη πάσα του Λυμπερόπουλου στον Ριβάλντο, ο Βραζιλιάνος έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Δασκαλάκη.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπλάνκο να απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Αργεντίνος έψαχνε απεγνωσμένα ένα γκολ αλλά δεν είχε τύχη στις προσπάθειές του.

Η Ένωση συνέχισε να πιέζει για ένα γκολ την ώρα που στο γήπεδο γινόταν γνωστό πως ο ΟΦΗ κέρδιζε τον Παναθηναϊκό. Στο 21' μετά από πολύ καλή προσπάθεια του Δέλλα ο αμυντικός της Ένωσης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Εντίνιο πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας πολύ καλή ευκαιρία για το 2-0.

Ο δικέφαλος συνέχιζε να σπαταλά ευκαιρίες μέχρι το 29ο λεπτό όταν και ο Παντελής Καφές αξιοποίησε μία εξαιρετικά οργανωμένη επίθεση των συμπαικτών σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Μετά από άψογο συνδυασμό των Λυμπερόπουλου και Καφέ, ο δεύτερος σούταρε από καλή θέση εντός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλάκη.

Το 2-0 δεν έριξε τον πολύ καλό ρυθμό του αγώνα με τον Εργοτέλη να χάνει την καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενουμένων στο πρώτο ημίχρονο. Στο 40' ο Ογκουνσότο μόνος του προ του Μάχο, αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα ο Λυμπερόπουλος έστρωσε την μπάλα στον Καφέ, ο οποίος δοκίμασε να πλασάρει τον Δασκαλάκη, για να αποκρούσει αυτός με το πόδι και να παραχωρήσει κόρνερ. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου άνηκε στην Ένωση με τον Ριβάλντο να βρίσκει τον Λυμπερόπουλο και τον Δασκαλάκη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως τελείωσε το πρώτο, με τους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου να βρίσκονται στην επίθεση ψάχνοντας ακόμα ένα γκολ.

Στο 47' μετά από κάθετη πάσα του Εντίνιο στο Μπλάνκο επιχείρησε το πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Εργοτέλη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Αργεντίνος προσπάθησε για δεύτερη φορά στην επανάληψη να σκοράρει όταν ο Ριβάλντο βρήκε τον Γεωργέα με κάθετη μπαλιά, ο τελευταίος γύρισε από αριστερά με το Μπλάνκο να υποδέχεται την μπάλα αλλά να μην βρίσκει και πάλι δίχτυα.

Η τρίτη ήταν και η φαρμακερή για τον στράικερ της Ένωσης. Στο 51ο λεπτό μετά από εξαιρετική σέντρα του Καφέ από τα δεξιά, ο Μπλάνκο με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 3-0 και έπιασε τον Κοβάσεβιτς στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Πριν κοπάσουν τα πανηγύρια για το τρίτο γκολ της Ένωσης ο Εργοτέλης μείωσε στο 53' όταν μετά από σέντρα του Γραμμόζη από τα αριστερά, ο Κορδονούρης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και μείωσε με κοντινό πλασέ.

Ακόμα ένας παίκτης των γηπεδούχων που έψαχνε μανιωδώς ένα τέρμα ήταν ο Εντίνιο που ήθελε να κάνει το 6 στα 6. Στο 59' βρέθηκε τετ α τετ με τον Δασκαλάκη αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενουμένων μπλόκαρε το πλασέ, αποτρέποντας το 3-1.

Από εκίνο το σημείο και μετά άπαντες είχα το μυαλό τους στο "Καραϊσκάκη", εκεί όπου ο Ολυμπιακός με γκολ στο 90ο λεπτό του Κώστα Μήτρογλου γκρέμισε την ΑΕΚ από την κορυφή (βρισκόταν εκεί με τα αποτελέσματα ως είχαν) και την άφησε στην δεύτερη θέση δύο βαθμούς πίσω από τους ερυθρόλευκους.

*** Ο Μάχο δέχθηκε στη διάρκεια του αγώνα, ένα χτύπημα στην κάτω γνάθο και για λίγα δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις του. Έγινε αλλαγή και μετά το τέλος του αγώνα, μετέβη στο ΙΑΣΩ General για εξετάσεις. Υποβλήθηκε σε ακτινογραφία κάτω γνάθου για αποκλεισμό κατάγματος και προληπτικά σε νευρολογική εξέταση χωρίς ευρήματα. Ο τερματοφύλακας επέστρεψε σπίτι του και του συστήθηκε ξεκούραση δύο ημερών.

Συνέντευξη Τύπου
Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Δείτε αναλυτικά.

" Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Πετύχαμε τρία γκολ από συνδυασμούς και είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα. Και ο Εργοτέλης είχε 1-2 καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έδειξαν ότι θέλουν και μπορούν να βγουν νικητές. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον Εργοτέλη. Φάνηκε ότι γίνεται μια ποιοτική δουλειά από τον φίλο μου τον Νίκο (σ.σ. Καραγεωργίου). Τους εύχομαι μια καλή πορεία και πιστεύω ότι θα παραμείνουν στην κατηγορία".

Πιστεύετε ότι οι φωνές από τον κόσμο για τα άλλα αποτελέσματα των άλλων, επηρέασαν τους παίκτες;

" Το ίδιο που είπα στους παίκτες μου μετά τη μεγάλη νίκη με τον Ολυμπιακό, το ίδιο τους είπα και σήμερα στα αποδυτήρια. Πρέπει να συνεχίσουμε με σκυμμένο κεφάλι και μάτια και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια όλη την εβδομάδα. Ήταν πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Είναι εύστοχη η ερώτησή σας, γιατί έχω βρεθεί κι εγώ σ’ αυτή τη θέση ως ποδοσφαιριστής. Να περιμένεις να τελειώσει το παιχνίδι για να είσαι πρώτος. Και καμιά φορά χάνεις την αυτοσυγκέντρωση σου. Γι’ αυτό ίσως ο Εργοτέλης μας έκανε 2-3 ευκαιρίες. Όταν όμως εμείς δουλεύουμε με πρόγραμμα, διάθεση και δείχνουμε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, το αποτέλεσμα έρχεται μόνο του. Αν πετύχουμε δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια, θα δούμε ποιος θα είναι πρώτος στο πρωτάθλημα".

Ο Μάχο έχει κάτι σοβαρό;

" Περιμένουμε. Θα πάει με το ιατρικό τιμ στο ιατρικό κέντρο και αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα. Προς το παρόν δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό".

Λίγο έλειψε σε δύο εβδομάδες να κάνετε την ολική ανατροπή. Πως εξηγείται ότι παρουσιάζετε μια άλλη ομάδα εντός του αγωνιστικού χώρου; Που παίζει καλή μπάλα, που έχει δυνάμεις και παίρνει τα αποτελέσματα.

" Από τις πρώτες μέρες είχα αναφέρει ότι επειδή είχαμε παιχνίδια Τετάρτη – Κυριακή, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ήταν πολύ δύσκολο να μπούμε σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, με τη δουλειά μας να αποδίδει καρπούς σύντομα. Από εκεί και μετά που παίζαμε Κυριακή με Κυριακή, έχουμε χρόνο να βάζουμε σωστές βάσεις, να έχουμε ξεκάθαρους στόχους στην προπόνηση και περίμενα ότι αυτό θα έρθει. Η μόνη μου σκέψη ήταν πως από το άγχος ίσως δεν είχαμε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση. Τα παιδιά όμως τα αφομοίωσαν εκπληκτικά και το πρώτο και σημαντικότερο για μένα είναι η έντονη διάθεση που δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο και ακόμα και οι πιο έμπειροι παίκτες θέλουν και διψούν για αυτό το πρωτάθλημα. Αυτό με ικανοποιεί εμένα περισσότερο".

Θα μας κάνετε μια διευκρίνιση; Για την εκτέλεση του πέναλτι υπάρχει εντολή από εσάς ή το αναλαμβάνει όποιος έχει καλύτερη ψυχολογία;

" Υπάρχει πάντα ξεκάθαρη εντολή για τον πρώτο και τον δεύτερο που εκτελούν τα πέναλτι. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και ένας προπονητής πρέπει να ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Στον Μπλάνκο αρέσει να έχει επαφή με τα δίχτυα, αλλά εγώ έπρεπε να επισημάνω ότι είναι πρώτος ο Ριβάλντο και αφού δεν είχε πρόβλημα, το εκτέλεσε αυτός".

Με βάση την εξέλιξη του πρωταθλήματος στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, σας προβληματίζει ότι το άγχος στο οποίο αναφερθήκατε, μπορεί να μη λειτουργήσει θετικά;

" Πολλές φορές το άγχος είναι δημιουργικό και επιβάλλεται να το έχεις γιατί έτσι εξωτερικεύεις τα συναισθήματα σου και καταθέτεις όλες σου τις δυνάμεις. Κάποιες φορές μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά, αλλά οι παίκτες μας μπορούν να το ελέγξουν και το κάνουν δημιουργικό στον αγωνιστικό χώρο".

Νίκος Καραγεωργίου:
Φοβηθήκαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό της ΑΕΚ. Στην επανάληψη ισορροπήσαμε, είχαμε ευκαιρίες κι υπήρχε η φάση γύρω στο 70' που έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα μπαίναμε και πάλι στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για σωτηρία. Θέλω να ευχηθώ στον Κωστένογλου με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στο παρελθόν, καλή επιτυχία.
Όλα τα λεφτά...
Το επιθετικό κρεσέντο των ποδοσφαιριστών του Νίκου Κωστένογλου, Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή οι κιτρινόμαυροι έδειξαν πως ξέρουν να παίζουν με την μπάλα κάτω σκοράροντας κατα βούληση.

Ο Ριβάλντο έχει πάρει από το χέρι την ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια. Οι μεγάλοι παίκτες είναι για τέτοιες στιγμές και ο "Ρίμπο" το γνωρίζει καλύτερα από όλους.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Μόνο ότι θα μπορούσαμε να δούμε περισσότερα γκολ.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων ΑΕΚ
(Ν. Κωστένογλου): Μάχο, Μπούρμπος, Παπασταθόπουλος, Δέλλας, Γεωργέας, Καφές, Ζήκος, Εντίνιο, Ριβάλντο, Μπλάνκο, Λυμπερόπουλος
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Εργοτέλης
(Ν. Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Κορδονούρης, Κένεντι, Κεφαλούκος, Γραμμόζης, Τζούνιορ, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Γιαλούσης, Βακουφτσής, Ογκουνσότο
Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Κάκος
Βοηθοί: Φαντόπουλος, Τρύφωνας

1' Έναρξη αγώνα
5' Πέναλτι ΑΕΚ
Ο Καφές κέρδισε το πέναλτι από τον Κεφαλούκο
5' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Κεφαλούκος
6' Γκολ ΑΕΚ Ριβάλντο
Εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι από τον Ριβάλντο που σημάδεψε τη δεξιά γωνία του Δασκαλάκη αφήνοντας άγαλμα τον τερματοφύλακα των Κρητικών
7' Ευκαιρία ΑΕΚ Μπλάνκο
Ο Ριβάλντο πραγματοποίησε την μπαλιά για τον Μπλάνκο, με το δεύτερο να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, να δοκιμάζει το σουτ από κοντά, αλλά το Δασκαλάκη να μπλοκάρει
8' Ευκαιρία Εργοτέλης Γιαλούσης
Λάθος του Μάχο από το οποίο επωφελείτε ο Βακουφτσής που από πλάγια θέση γύρισε την μπάλα, οι αμυντικοί της ΑΕΚ απομάκρυναν με το Γιαλούση στη συνέχεια να κάνει το σουτ, αλλά τον Αυστριακό τερματοφύλακα να μπλοκάρει τη μπάλα
9' Κεφαλιά ΑΕΚ Εντίνιο
Φάουλ του Ριβάλντο, ο Εντίνιο έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Δασκαλάκης απομάκρυνε σε κόρνερ
11' Σουτ ΑΕΚ Ριβάλντο
Όμορφη πάσα του Λυμπερόπουλου στον Ριβάλντο που έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Δασκαλάκη
13' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Γεωργέας
14' Σουτ ΑΕΚ Μπλάνκο
Σουτ του Μπλάνκο, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
17' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Κολιάρας
20' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Μπούρμπος
21' Κεφαλιά ΑΕΚ Εντίνιο
Μετά από πολύ καλή προσπάθεια του Δέλλα ο αμυντικός της Ένωσης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Εντίνιο πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
25' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Τζούνιορ
31' Φάουλ Εργοτέλης Κοιλιάρας
Φάουλ του Κοιλιάρα από τα αριστερά, ο Μάχο μπλόκαρε τη μπάλα
33' Σουτ ΑΕΚ Λυμπερόπουλος
Σουτ του Λυμπερόπουλου, μπλόκαρε ο Δασκαλάκης
37' Ευκαιρία ΑΕΚ Καφές
Σουτ του Μπούρμπου, ο Καφές βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και τη βρήκε με το κεφάλι, για να φύγει τελικά άουτ
38' Σουτ Εργοτέλης Κορδονούρης
Σουτ του Κορδονούρη που κατέληξε στην αγκαλιά του Μάχο.
39' Γκολ ΑΕΚ Καφές
Άψογοςς συνδυασμός των Λυμπερόπουλου και Καφέ, ο δεύτερος σούταρε από καλή θέση εντός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλάκη
40' Ευκαιρία Εργοτέλης Ογκουνσότο
Ο Ογκουνσότο μόνος του προ του Μάχο, αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
41' Ευκαιρία ΑΕΚ Καφές
Ο Λυμπερόπουλος έστρωσε την μπάλα στον Καφέ, ο οποίος δοκίμασε να πλασάρει τον Δασκαλάκη, για να αποκρούσει αυτός με το πόδι και να παραχωρήσει κόρνερ
43' Σουτ ΑΕΚ Λυμπερόπουλος
Μπαλιά του Ριβάλντο, ο Λυμπερόπουλος έκανε το κοντρόλ, κατέβασε την μπάλα, σούταρε, αλλά ο Δασκαλάκης είπε όχι
45' Λήξη ημιχρόνου
45' Έναρξη καθυστερήσεων 1 Λεπτό
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
47' Ευκαιρία ΑΕΚ Μπλάνκο
Κάθετη πάσα του Εντίνιο στο Μπλάνκο, ο Αργεντινός επιχείρησε το πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Εργοτέλη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ
50' Ευκαιρία ΑΕΚ Μπλάνκο
Κάθετη μπαλιά του Ριβάλντο για τον Γεωργέα, ο οποίος γύρισε από αριστερά με το Μπλάνκο να υποδέχεται την μπάλα αλλά να μην βρίσκει δίχτυα
51' Γκολ ΑΕΚ Μπλάνκο
Εξαιρετική σέντρα του Καφέ από τα δεξιά, κεφαλιά ψαράκι του Μπλάνκο και 3-0
53' Γκολ Εργοτέλης Κορδονούρης
Σέντρα του Γραμμόζη από τα αριστερά, ο Κορδονούρης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και μείωσε με κοντινό πλασέ
54' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Τάσιτς στη θέση του Κεφαλούκου
56' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Μπουντιμίρ στη θέση του Βακουφτσή
59' Ευκαιρία ΑΕΚ Εντίνιο
Τετ α τετ με τον Δασκαλάκη ο Εντίνιο που δοκίμασε το πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας των Κρητικών μπλόκαρε την μπάλα
61' Σουτ Εργοτέλης Κοιλιάρας
Λίγο έλειψε ο Κοιλιάρας να ξαναβάλει στο παιχνίδι τον Εργοτέλη καθώς η μπάλα από το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από την εστία του Μάχο
67' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Ράμος στη θέση του Μπούρμπου
71' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Τζούνιορ
75' Ευκαιρία Εργοτέλης Ογκουνσότο
Κάθετη μπαλιά για τον Ογκουνσότο αλλά ο Μάχο τον πρόλαβε. Δείχνει να χτύπησε ο Μάχο από την προσπάθεια του Νιγηριανού
77' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Θεοδωρίδης στη θέση του Γιαλούση
78' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Ενσαλίβα στη θέση του Μπλάνκο
78' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Μορέτο στη θέση του Μάχο
83' Ευκαιρία Εργοτέλης Μπουντιμίρ
Τετ α τετ ο Μπουντιμίρ με τον Μορέτο αλλά ο Πορτογάλος απέκρουσε το πλασέ και οι αμυντικοί της Ένωσης απομάκρυναν τον κίνδυνο
90' Έναρξη καθυστερήσεων 5 Λεπτά
95' Ευκαιρία ΑΕΚ Καφές
Σουτ του Καφέ μέσα από την περιοχή του Δασκαλάκη με υπερένταση απέκρουσε με το αριστερό του πόδι ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη
95' Λήξη αγώνα





































































TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ