ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για τις Σέρρες, άνοιξε κι άλλη θύρα για τους φίλους της Ένωσης

Οπαδοί της ΑΕΚ στην OPAP Arena
Οπαδοί της ΑΕΚ στην OPAP Arena ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Παροξυσμός υπάρχει από τους φίλους της ΑΕΚ για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό, καθώς εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα της Θύρας 7, ωστόσο τέθηκαν στη διάθεση των φίλων της Ένωσης εισιτήρια στη Θύρα 1.

Οι φίλοι της ΑΕΚ εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια της θύρας 7 του γηπέδου των Σερρών για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και γι' αυτό το λόγο τίθενται στη διάθεση των φίλων της Ένωσης και τα υπόλοιπα εισιτήρια από το συγκεκριμένο πέταλο του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Έπειτα από την εξάντληση των εισιτηρίων στη θύρα 7, για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό (26/10 – 20.00), βγαίνουν στην διάθεση των φιλάθλων μας τα υπόλοιπα εισιτήρια του πετάλου στο γήπεδο των Σερρών.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, που αντιστοιχούν στην θύρα 1, μέσω της ticketmaster.gr πατώντας ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο, με βάση το νέο Νόμο, απαιτείται για τους φιλάθλους η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω του gov.gr wallet".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ