ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο αγοράς εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα

ΑΕΚ: Εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο αγοράς εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ θα έχει την υποστήριξη των οπαδών της στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα (22/10, 16:00, Novasports 2HD), με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να ενημερώνει τους φίλους της για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα της Τρίπολης.

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στη δράση, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή (22/10, 16:00, Novasports 2HD, LIVE από SPORT24) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με το θετικό για τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του να είναι πως θα αγωνιστούν σε ένα φιλικό για αυτούς περιβάλλον.

Και αυτό γιατί θα έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων τους στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" μετά από τη συμφωνία των δύο ομάδων, με την Ένωση να ενημερώνει μάλιστα την Τρίτη (17/10) τους φίλους της πως θα υπάρχει η δυνατότητα να προμηθεύονται εισιτήρια για το παιχνίδι για την Θύρα 1 από το εκδοτήριο του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για φιλάθλους της, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την προσεχή Κυριακή (22/10). Εκτός από τα συνδεσμιακά εισιτήρια, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο, μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για την Θύρα 1, από το εκδοτήριο του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Το εκδοτήριο είναι ανοιχτό από σήμερα Τρίτη (17/10) έως και το Σάββατο (21/10), από τις 10.00 έως και τις 19.00", αναφέρει η ανακοίνωση.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ