ΑΕΚ

ΑΕΚ: Για το τρίποντο με την Athens Kallithea και την παραμονή στην κορυφή

ΑΕΚ: Για το τρίποντο με την Athens Kallithea και την παραμονή στην κορυφή
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ πηγαίνει στη Λεωφόρο κόντρα στην Athens Kallithea με στόχο τη διατήρηση του νικηφόρου σερί που έχει χτίσει, καθώς και την παραμονή στην κορυφή με συγκάτοικο μόνο τον ΠΑΟΚ. Οι σκέψεις του Αλμέιδα και οι απουσίες που καλείται να διαχειριστεί.

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στις νίκες κόντρα στην Athens Kallithea και να παραμείνει στην κορυφή με συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ, πριν ξεκινήσει κι αυτή τον χορό των ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Η Ένωση έχει απέναντί της ένα δύσκολο έργο καθώς η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι έδειξε απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στους "μεγάλους" παρότι πρόκειται για ομάδα που προέρχεται από τη δεύτερη κατηγορία.

Οι κιτρινόμαυροι καλούνται να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό και σοβαρό πρόσωπο (όπως και με Λεβαδειακό και Βόλο), να προσέξουν τις γραμμές τους καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να ελέγξουν το παιχνίδι και να πετύχουν τον στόχο τους που είναι οι τρεις βαθμοί.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λάζαρο Ρότα που έμεινε εκτός λόγω συμπτωμάτων ίωσης και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Οντουμπάτζο δεν μπορεί να υπολογίζει σε κάποιον καθαρόαιμο δεξιό μπακ.

Φυσικά εκτός έμειναν και οι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ που αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα, όπως και ο Έρικ Λαμέλα που προφυλάσσεται. Εκτός 20άδας είναι πολύ πιθανό να μείνει και ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Φυσικά η 20άδα θα γίνει γνωστή μαζί με την ενδεκάδα, μιας και η Ένωση δεν γνωστοποιεί αποστολή.

Έτσι για το δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να επιστρατευτεί ο Ορμπελίν Πινέδα. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κανονικά διαθέσιμοι είναι οι Βίντα και Μουκουντί, οι οποίοι αναμένεται να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Athens Kallithea

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα η ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι η εξής. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Θωμάς Στρακόσα. Οι Βίντα - Μουκουντί είναι οι επικρατέστεροι για το κέντρο της άμυνας δίχως να αποκλείεται η χρησιμοποίηση ενός εκ των Κάλενς - Μήτογλου (ή και των δύο μαζί). Ο Πινέδα θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Πήλιος αριστερά.

Ο Σιμάνσκι θα παραμείνει στο "έξι" και μπροστά του θα έχει είτε τον Γιόνσον είτε έναν εκ των Περέιρα - Μάνταλου. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ελίασον, αριστερά ο Κοϊτά και στην κορυφή ο Πιερό.

Πίσω του θα είναι ένας εκ των Τσούμπερ, Μάνταλου και Περέιρα με τον Ελβετό να έχει το προβάδισμα για να επανέλθει στο αρχικό σχήμα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ