ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η πρώτη ενδεκάδα του Αλμέιδα στη Super League, με Βίντα και Άμραμπατ

Ο Βίντα στη διάρκεια του φιλικού αγώνα της ΑΕΚ με την Προοδευτική | 13 Αυγούστου 2022
Ο Βίντα στη διάρκεια του φιλικού αγώνα της ΑΕΚ με την Προοδευτική | 13 Αυγούστου 2022 IN TIME SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για την πρεμιέρα της Super League κόντρα στη Λαμία στο Αθανάσιος Διάκος (20/08, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24). Με Βίντα και Άμραμπατ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία στο Αθανάσιος Διάκος (20/08, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την πρώτη αγωνιστική της Super League, με την Ένωση να γνωστοποιεί την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός παρατάσσει την Ένωση σε σχηματισμό 3-5-2, με τους Βίντα, Γιόνσον και Πινέδα να πραγματοποιούν επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Άμραμπατ θα καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά και ο Μάνταλος θα είναι στο πλευρό του Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Μάνταλος, Αραούχο.

Αναπληρωματικοί: Αθανασιάδης, Μοχαμαντί, Ρότα, Μήτογλου, Ραντόνια, Φράνσον, Γκαρσία, Αλμπάνης, Γιούσης.

Η ενδεκάδα της Λαμίας: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Σιμόν, Σλίβκα, Νούνιες, Μπάμπης, Ντε Βινσέντι, Τσιλούλης.

Αναπληρωματικοί: Τρόπουλος, Σαραμαντάς, Μανούσος, Βασιλακάκης, Μπενίτεζ, Τρούμπουλος, Μαργαρίτης, Τσούκαλος, Αναγνωστόπουλος.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ