STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης για το ματς με τον Παναθηναϊκό

SUPER LEAGUE /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Πέτρος Μάνταλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την ενδεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (03/04, 21:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (03/04, 21:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και ο Ματίας Αλμέιδα έκανε γνωστή την ενδεκάδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό προχώρησε τρεις αλλαγές. Στις δύο πτέρυγες ξεκινούν βασικοί οι Τσούμπερ και Ελίασον αντί των Γκατσίνοβιτ και Άμραμπατ, ενώ στο πλάι του Λιβάι Γκαρσία παίζει ο Πέτρος Μάνταλος αντί του Πινέδα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Ελίασον, Τσούμπερ, Μάνταλος, Γκαρσία.

Αναπληρωματικοί: Γκίνης, Κάλενς, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Λιούμπιτσιτς, Άμραμπατ, Αραούχο, Πόνσε, Φερνάντες.

Στην Game Night της Τρίτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη, Παντελή Διαμαντόπουλο αναλύουν το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, ενώ οι Κώστας Γουλής και Μάνος Ναβροζίδης μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από τη Λεωφόρο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ