ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η λίστα της Ένωσης για τους αγώνες με την Ίντερ Εσκάλδες

ΑΕΚ: Η λίστα της Ένωσης για τους αγώνες με την Ίντερ Εσκάλδες
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ κατέθεσε στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ματίας Αλμέιδα για τα διπλά ματς με την Ίντερ Εσκάλδες στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ με στόχο να περάσει τρεις γύρους και μπει στο League Stage του Conference League ξεκινάει την προσεχή Τετάρτη (24/07, 21:00).

Ο Δικέφαλος υποδέχεται στην OPAP Arena την Ίντερ Εσκάλδες στο πρώτο ματς στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ένωση κατέθεσε στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ματίας Αλμέιδα για τους δύο αγώνες κόντρα στην ομάδα από την Ανδόρα.

Η δύσκολη απόφαση πάρθηκε, λοιπόν, από τον Αργεντινό και από αυτή απουσιάζουν οι Έρικ Λαμέλα, Ρομπέρτο Περέιρα, Στίβεν Τσούμπερ και Μόουζες Οντουμπάτζο. Όπως επίσης και ο Σωτήρης Τσιλούλης.

Ο Ελβετός διεθνής και εκ των αρχηγών της ομάδας εντάχθηκε ξανά στις προπονήσεις της ΑΕΚ μόλις τη Δευτέρα (22/07), καθώς είχε λάβει επιπλέον μέρες άδεια λόγω της παρουσίας του στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024.

Από εκεί και πέρα, ο Έρικ Λαμέλα και ο Μόουζες Οντουμπάτζο αποκτήθηκαν μετά από το πέρας της σχετικής προθεσμίας της UEFA.

Όσον αφορά τον "Τούκου", ο 33χρονος μεσοεπιθετικός δεν έκανε προετοιμασία, με συνέπεια να αναμένεται σιγά-σιγά να ανεβάσει ρυθμούς.

Στόχος του "κιτρινόμαυρου" προπονητικού επιτελείου είναι η συμμετοχή στη λίστα του 3ου προκριματικού γύρου, εφόσον βέβαια προκριθεί ο Δικέφαλος.

Αντιθέτως, κανονικά μέσα βρίσκονται τα άλλα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Θωμάς Στρακόσα και Αμπουμπακάρι Κοϊτά, με τους δύο τελευταίους άλλωστε να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Ένωσης κόντρα στην Ομόνοια.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τα ματς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες: Μπρινιόλι, Στρακόσα, Θεοχάρης, Ρότα, , Μουκουντί, Βίντα, Μήτογλου, Κάλενς, Πήλιος, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Πινέδα, Λιούμπιτσιτς, Μάνταλος, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Κοϊτά, Άμραμπατ, Ζίνι, Φερνάντες, Γκαρσία.

Θυμίζουμε ότι κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για δύο αλλαγές μέχρι και 24 ώρες πριν από την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ