STOIXIMAN SUPER LEAGUE

AEK και ΠΑΟΚ επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Μίλσον με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Ολυμπιακό | 7 Μαρτίου 2024
Ο Μίλσον με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Ολυμπιακό | 7 Μαρτίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο 24χρονος εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φελίσιο Μίλσον, βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το πορτογαλικό Diario de Transferencias.

"Μάχη" ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για τα... μάτια του Φελίσιο Μίλσον, σύμφωνα με το Diario de Transferencias. Όπως γράφει το πορτογαλικό δημοσίευμα, οι δύο ελληνικές ομάδες επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον 24χρονο εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Μίλσον έχει συμβόλαιο με την ομάδα από το Ισραήλ έως το καλοκαίρι του 2026, με οψιόν ανανέωσης γι' ακόμη ένα έτος. Ο 24χρονος αριστερός εξτρέμ κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ψηφίστηκε και ως ο καλύτερος ξένος παίκτης του Ισραήλ.

Ο Μίλσον αγωνίστηκε στα δύο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στους 16 του Conference League. Είχε εξαιρετική παρουσία στο Καραϊσκάκης, όπου μοίρασε και δύο ασίστ, ενώ τραυματίστηκε νωρίς στη ρεβάνς στην Μπάτσκα Τόπολα και έγινε αλλαγή.

Αγωνίζεται στη Μακάμπι Τελ Αβίβ από τον Ιούλιο του 2023, συνολικά έχει 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με επτά γκολ και 13 ασίστ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ