ΑΡΗΣ

ΑΕΚ και στο βάθος παραμονή Χαβίτο

ΑΕΚ και στο βάθος παραμονή Χαβίτο
χαβιτο

Ο αγώνας με την ΑΕΚ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον στο στρατόπεδο του Άρη. Κοντά σε συμφωνία με Χαβίτο

Στον Άρη τα φετινά πλέι οφ μοιάζουν πλέον ως μία μίνι προετοιμασία για το μεγάλο ραντεβού με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για τον τελικό της 17ης Μαΐου για το Κύπελλο hellas online. Κάτι που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, από την στιγμή που η κατάκτηση της 2ης θέσης δεν υφίσταται πλέον, με τον "Ντούσκο" να έχει ζητήσει από τους παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι. Ο τεχνικός του Άρη είχε παραδεχθεί και μετά το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου, πως το μυαλό των ποδοσφαιριστών του είναι στον τελικό με τον Ολυμπιακό ωστόσο δεν επιθυμεί την παραμικρή χαλάρωση.

Στις τάξεις του Άρη λοιπόν παρά το ότι το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ για τα πλέι οφ είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει του τελικού είναι και γοήτρου. Ο εγωισμός των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης μοιάζει πληγωμένος από το γεγονός ότι δεν είχαν καταφέρει να φύγουν νικητές σε κάποιο από τα προηγούμενα τρία φετινά παιχνίδια τους με την "Ένωση" και επιθυμούν να το πράξουν το απόγευμα. Μία νίκη που είναι σίγουρο ότι θα αναπτερώσει ακόμα περισσότερο το ηθικό ενόψει του τελικού της 17ης Μαΐου.

Όσο για το πώς αναμένεται να παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ; Αν και ο Μπάγεβιτς δεν άνοιξε τα χαρτιά του θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο ότι θα ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές του εμπιστευόμενος το 4-3-3 με τον Χαλκιά να αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια βάση.

Στην τετράδα της άμυνας αναμένεται να βρίσκονται ως κεντρικό δίδυμο οι Ρονάλντο και Κουλουχέρης με τον Βανγκέλι στα δεξιά αντί του τραυματία Νέτο και στα αριστερά ένας εκ των Αουρέλιο ή Καράμπελας. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Γιάχιτς με τους Ζεντίλ και Νεμπεγλέρα στα αριστερά και δεξιά του αντίστοιχα.

Όσο για τους τρεις της επίθεσης αυτούς θα αποτελούν ο Χαβίτο από τα δεξιά, ο Φελίπε από τα αριστερά έχοντας τον Κόκε στην κορυφή.

Αναλυτικά τους 20 της αποστολής του Άρη αποτελούν οι: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Αουρέλιο, Χαβίτο, Τιάγκο Ζεντίλ, Γκαρσία, Νεμπεγλέρας, Ρονάλντο, Βανγκέλι, Κάλβο, Ιβιτς, Παπάζογλου, Πρίττας, Φελίπε, Γιάχιτς, Κόκε, Κουλουχέρης, Kολτσίδας, Αμορόζο και Καράμπελας από τους οποίους δύο θα αποκλειστούν λίγο πριν την σέντρα.

Την ίδια ώρα ιδιαίτερα έντονη είναι η κίνηση από τους φιλάθλους του Άρη για τα εισιτήρια του τελικού της 17ης Μαϊου με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο hellas online με τον αριθμό τους να φαντάζει εξαιρετικά μικρός για να καλύψει τις ανάγκες τους.

Στα πλαίσια τέλος του προγραμματισμού της ΠΑΕ Άρης για την παραμονή συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών από το υπάρχον ρόστερ είναι και η διαφαινόμενη συμφωνία με τον Φραντσίσκο Χαβίτο. Για το λόγο άλλωστε αυτό ο εκπρόσωπος του Ισπανού βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας μέσα σε πολύ καλό κλίμα.













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ