Ο Νίκλας Ελίασον πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ
Eurokinissi Sports
Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νόα (Αρμένια) - Σλιέμα Γουόντερερς (Μάλτα) στον τρίτο προκριματικό του Conference League αν αποκλείσει την Ίντερ Εσκάλδες.
Η ΑΕΚ ξεκινά το ευρωπαϊκό της ταξίδι στις 24 Ιουλίου από τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League και τη Δευτέρα (22/7) έμαθε τους υποψήφιους αντιπάλους της στον 3ο προκριματικό γύρο, όπου και θα βρεθεί αν αποκλείσει την Ίντερ Εσκάλδες.
Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν τον νικητή από το ζευγάρι Νόα (Αρμένια) – Σλιέμα Γουόντερερς (Μάλτα).
Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου κι ο επαναληπτικός στις 15 του ίδιου μήνα.
Τα ζευγάρια του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League:
Μέχρι τότε αυτά είναι τα ξεκάθαρα ως προς τα playoffs μέχρι και τώρα.
Ως προς τα Playoffs είναι δύσκολο ακόμα να θέσουμε έστω και κατά προσέγγιση τις ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτό, μιας και μπορούν να υποβιβαστούν ακόμα και ομάδες που αυτή τη στιγμή είναι στο Champions League. Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου προκριματικού τα δεδομένα θα είναι περισσότερα και μπορεί να γίνει πιο εύκολα μια πιθανή σκιαγράφηση των playoffs του Conference League.
Η ΑΕΚ θα είναι ανίσχυρη και έτσι κινδυνεύει να πέσει στα σκληρά, όπως η Τσέλσι, η Φιορεντίνα και η Μπέτις. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να γίνει ισχυρός, μόνο αν αποκλειστεί από την Μπότεφ στο Europa League και αποκλείσει στη συνέχεια μια ομάδα με υψηλό συντελεστή στον τρίτο προκριματικό του Conference League, όπως η Κοπεγχάγη.
Μέχρι τότε αυτά είναι τα ξεκάθαρα ως προς τα playoffs μέχρι και τώρα.
PLAYOFFS (38 ΟΜΑΔΕΣ)
Ισχυροί
Τσέλσι (Αγγλία) 96,000
Φιορεντίνα (Ιταλία) 42,000
Μπέτις (Ισπανία) 33,000
Χαϊντενχάιμ (Γερμανία) 17,324
Λανς (Γαλλία) 13,366
+14 νικήτριες ζευγαριού από τον 3ο προκριματικό
Ανίσχυροι
Ηττημένη ζευγαριού που περιλαμβάνει τη Σερβέτ (Ελβετία) 9,000*
Ηττημένη ζευγαριού που περιλαμβάνει την Κρίβμπας (Ουκρανία) 5,600*