ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κοντά στην απόκτηση του Μπρινιόλι, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι σε ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη για την Super League | 26 Νοεμβρίου 2023
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι σε ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη για την Super League | 26 Νοεμβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ένα βήμα πριν τη δεύτερη μεταγραφή της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι η ΑΕΚ, καθώς ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντούλα, παρουσιάζει τη μετακίνηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι ως σχεδόν δεδομένη.

"Γάμο" θα έχουμε σύμφωνα με τον Ιταλό δημογράφο, Αλφρέντο Πεντούλα, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Πεντούλα μέσα από μία ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω το ρεπορτάζ του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας (3/6) ανέφερε ότι ο Μπρινιόλι είναι στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων, της Σουθάμπτον και του Βανκούβερ από το MLS.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τονίζει ότι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, το συμβόλαιό του οποίου με το "τριφύλλι" ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, βρίσκεται "ένα βήμα πριν τη συμφωνία με την ΑΕΚ".

Υπενθυμίζεται, ότι εδώ και πολύ καιρό γράφεται και ακούγεται για την Ένωση το όνομα του Μπρινιόλι, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι αναμφίβολα το πρώτο φαβορί για τη θέση του τερματοφύλακα στους κιτρινόμαυρους. Εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί, θα είναι η δεύτερη της ΑΕΚ για τη σεζόν 2024/25, μετά από αυτή του Σωτήρη Τσιλούλη.

Στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν ο Μπρινιόλι αποτέλεσε τη βασική επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το τέρμα των "πρασίνων", πραγματοποιώντας 21 συμμετοχές. Ο 32χρονος πορτιέρε μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του "τριφυλλιού" τον Σεπτέμβριο του 2021 και υπερασπίστηκε την εστία του σε 86 παιχνίδια.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ