ΑΕΚ

ΑΕΚ, Μαρσιάλ: Αυτή είναι η ώρα άφιξης του Γάλλου στην Ελλάδα

Manchester United's Anthony Martial during the English Premier League soccer match between Manchester United and Nottingham Forest at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 26, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Αντονί Μαρσιάλ AP

Ο Αντονί Μαρσιάλ φτάνει απόψε (18/9) στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Αυτή είναι η ώρα άφιξης του Γάλλου στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Η ΑΕΚ πυροδότησε τη βόμβα με την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ, με την Ένωση να προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Γάλλο επιθετικό και, τελικά, να τον πείθει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου θα φτάσει απόψε (18/9) στην Ελλάδα με ιδιωτικό αεροσκάφος και θα αφιχθεί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 20:40. Ο Μαρσιάλ θα βγει από την έξοδο 7 (έναντι ΙΚΕΑ), εκεί που θα τον υποδεχθούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρσιάλ έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 9 χρόνια παρουσίας στην Αγγλία, μετρώντας 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 90 γκολ.

Έχει αγωνιστεί επίσης στην Μονακό με 70 συμμετοχές, στη Σεβίλλη με 12 και στη Λιόν με τέσσερις. Στην τροπαιοθήκη του δεσπόζουν ένα Europa League, ένα FA Cup, δύο Λιγκ Καπ Αγγλίας και ένα Nations League με τη Γαλλία, με τη φανέλα της οποίας έχει αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΤΟΝΙ ΜΑΡΣΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ