ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Λαμία για να ντουμπλάρει τις νίκες της με καλή εμφάνιση

Ο Έρικ Λαμέλα
Ο Έρικ Λαμέλα EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη κόντρα στη Λαμία (21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για να ντουμπλάρει τις νίκες της στη Stoiximan Super League, συνδυάζοντάς τη με μια καλή εμφάνιση για να διατηρήσει την ηρεμία της στο στρατόπεδό της.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Λαμία στην OPAP Arena (21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) αυτή τη φορά κανονικά με την παρουσία φιλάθλων της και θέλει να κάνει το δύο στα δύο στη Stoiximan Super League για πολλούς λόγους, προφανείς και μη.

Οι κιτρινόμαυροι υπέστησαν ένα σοκ με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Νόα που προκάλεσε κλυδωνισμούς εντός των τειχών τους, αλλά οφείλουν να προχωρήσουν και να διεκδικήσουν τους εγχώριους στόχους τους. Για να επικρατήσει η ηρεμία εντός των τειχών θέλουν να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί (το οποίο ξεκίνησε στο ματς με τον ΟΦΗ) και να πάνε με το απόλυτο στο ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Η Ένωση δεν γνωστοποίησε αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην υπολογίζει δεδομένα στους τραυματίες Μπρινιόλι και Γιόνσον, οι οποίοι φουλάρουν για την επιστροφή τους. Έτσι η 20άδα θα έχει κι αυτή αρκετό ενδιαφέρον.

Άλλωστε ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε σε αυτό στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV για το γεγονός ότι στις θέσεις πίσω από τον φορ υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές κι ο ίδιος το έχει συζητήσει με τους παίκτες, λέγοντας ότι πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ακόμα κι αν μείνουν εκτός αποστολής.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Από τη μέση και πίσω (συν τον φορ) δεν αποκλείεται να δούμε τους ίδιους ποδοσφαιριστές σε σχέση με τον ΟΦΗ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στρακόσα. Οι Βίντα και Μουκουντί θα είναι στο κέντρο της άμυνας, ο Ρότα στα δεξιά και ο Πήλιος στα αριστερά, δίχως να αποκλείεται εντελώς η παρουσία του Χατζισαφί που έμεινε εκτός αποστολής στο προηγούμενο ματς.

Ο Σιμάνσκι αναμένεται να αγωνιστεί στο "έξι" και μπροστά του ο Πινέδα είναι η πρώτη επιλογή με εναλλακτικές τους Περέιρα, Μάνταλο.

Αριστερά αναμένεται να επιστρέψει ο Ελίασον, δεξιά ο Κοϊτά έχει το προβάδισμα αντί του Γκατσίνοβιτς και πίσω από τον φορ ενδέχεται ο Λαμέλα (αν φυσικά κριθεί έτοιμος) να πάρει τη θέση από τον Λιούμπιτσιτς, διαφορετικά θα διατηρηθεί ο Κροάτης. Στην κορυφή θα διατηρηθεί φυσικά ο Λιβάι Γκαρσία.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ