ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Κάλενς έως το 2026

ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Κάλενς έως το 2026

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Αλεξάντερ Κάλενς. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Περουβιανού στόπερ από τη Ζιρόνα, με το συμβόλαιο να έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο 32χρονος Περουβιανός κεντρικός αμυντικός που είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με δανεισμό καταγράφοντας 26 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις (μιας και ήταν εκτός λίστας για τα ματς του Europa League).

Στην παρούσα φάση ο 32χρονος είναι στις ΗΠΑ για το Copa America με το Περού να είναι στον ίδιο όμιλο με Αργεντινή, Χιλή και Καναδά.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Ζιρόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Κάλενς. Ο διεθνής Περουβιανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Αλεξάντερ Κάλενς ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2023 ως δανεικός από την ισπανική ομάδα και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 25 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ