ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Υπέγραψε ο Μπρινιόλι έως το 2027

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι σε ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη για την Super League | 26 Νοεμβρίου 2023
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι σε ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη για την Super League | 26 Νοεμβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Στην ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός κίπερ υπέγραψε το συμβόλαιό του και μεταβαίνει άμεσα στην Ολλανδία.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου είναι πλέον γεγονός, καθώς η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Η Ένωση υπέγραφε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιταλό, ο οποίος θα αποτελέσει τον έναν από τους δύο νέους τερματοφύλακες που θα αποκτήσουν οι "κιτρινόμαυροι" μετά την απαίτηση του Ματίας Αλμέιδα για σημαντική αναβάθμιση στην εστία της ομάδας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 32χρονος πορτιέρε υπερασπίστηκε σε 21 παιχνίδια τα γκολπόστ του Παναθηναϊκού, αφού μετά τον Δεκέμβριο αποτέλεσε ξένο σώμα από το "τριφύλλι" με απόφαση της διοίκησης μετά τη μην ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο έληξε και τυπικά στις 30 Ιουνίου του 2024.

Ο Μπρινιόλι αποκτήθηκε από τους "πράσινους" στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι του 2021 όντας ελεύθερος από την Έμπολι. Στα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού έπαιξε σε συνολικά 86 αγώνες με απολογισμό 47 clean sheets.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ