ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Αυτές είναι οι δύο προτάσεις που έχει κάνει για τον Πινέδα η Μοντερέι

Ο Ορμπελίν Πινέδα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Ορμπελίν Πινέδα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι αν όχι ο βασικότερος τότε σίγουρα ένας από τους πρώτους στόχους της Μοντερέι για την καλοκαιρινή της ενίσχυση. Αυτές είναι οι δύο προτάσεις που έχουν κάνει οι Μεξικανοί και έχουν απορριφθεί από τον Δικέφαλο και το μεγάλο το δέλεαρ του συμβολαίου στον 28χρονο χαφ της Ένωσης.

Το φλερτ ανάμεσα σε Ορμπελίν Πινέδα και Μοντερέι φαίνεται πώς θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια μέχρι να καταλήξει με θετικό η αρνητικό τρόπο, ανάλογα την πλευρά με την οποία κοιτάει κανείς την υπόθεση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 28χρονος χαφ είναι ένας από τους διακαείς πόθους της μεξικανικής ομάδας, η οποία με μεγάλο δέλεαρ το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προσφέρει θέλει να τον πάρει με το μέρος της και ύστερα να πιέσει την ΑΕΚ για να συναινέσει στην πώληση του.

Η Μοντερέι, λοιπόν, προσφέρει πολυετή συνεργασία στον Πινέδα, που τον έχει δελεάσει, με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 3.000.000 ευρώ, ένα ποσό υπερδιπλάσιο από όσα παίρνει αυτή τη στιγμή στην Ένωση.

Ωστόσο, τα ποσά που έχουν ήδη βάλει στο τραπέζι οι διοικούντες τη Μοντερέι για να αποσπάσουν και το "ναι" του Δικεφάλου είναι κατώτερα της αξίας του Ορμπελίν και της θέλησης που εκφράζουν για να τον επαναπατρίσουν μετά από σχεδόν δυόμιση χρόνια.

Συγκεκριμένα, η μεξικανική ομάδα την πρώτη φορά προσέφερε στην ΑΕΚ ένα ποσό της τάξης των 5.000.000 ευρώ, ενώ τη δεύτερη ανέβηκε μόλις κατά ένα εκατομμύριο (6.000.000 ευρώ), πρόταση η οποία χαρακτηρίστηκε ως αστεία από την Ένωση, καθώς μόλις το καλοκαίρι του 2023 έβγαλε από τα ταμεία 6.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Θέλτα.

Βέβαια, η Μοντερέι δείχνει διατεθειμένη να ανέβει και άλλο και πλέον μένει να φανεί κατά πόσο οι εξελίξεις θα τρέξουν, με την ΑΕΚ να παρουσιάζεται ανένδοτη και να μην "εκβιάζεται από κανέναν", όπως ανέφερε μέσω ενημέρωσής της στη δήλωση του ατζέντη του Πινέδα, Μάριο Βιγιαρεάλ, στο SPORT24 που τόνισε ότι ο πελάτης του "σκέφτεται περισσότερο από ποτέ να επιστρέψει στο Μεξικό".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ