ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Φευγάτος ο Μίλσον σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, δεν πήγε στην προετοιμασία της Μακάμπι στην Πολωνία

ΑΕΚ, μεταγραφές: Φευγάτος ο Μίλσον σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, δεν πήγε στην προετοιμασία της Μακάμπι στην Πολωνία
EUROKINISSI

Όπως αναφέρουν οι ισραηλινές ιστοσελίδες, one.co.il και Sport5.co.il το μέλλον του Μίλσον στην Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι στον αέρα, ενώ ο παίκτης δεν βρίσκεται στην Πολωνία, όπου η ομάδα του, πραγματοποιεί την προετοιμασία της.

Όλα ανοιχτά είναι με την περίπτωση του Φελίσιο Μίλσον. Οι ισραηλινές ιστοσελίδες, one.co.il και Sport5.co.il αναφέρουν πως το μέλλον του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι στον... αέρα. Δεν είναι παρών στην πρώτη μέρα της προετοιμασία της ομάδας του στην Πολωνία, ενώ δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα δώσει το "παρών" σε αυτήν, πιέζοντας για την μεταγραφή του.

Το Sport5 μάλιστα, τονίζει πως ο Μίλσον δεν είναι ούτε στο ξενοδοχείο της αποστολής, που έχει καταλύσει η Μακάμπι, στην Πολωνία, ενώ προσθέτει πως ο 25χρονος εξτρέμ δεν απαντά καν στα μηνύματα των συμπαικτών του τις τελευταίες ημέρες.

Οι Ισραηλινοί επίσης, αναφέρονται ανοικτά στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας πως παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο ατζέντης του 24χρονου αριστερού εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η παρουσία του στη χώρα μας να συνδέεται με συζητήσεις με την ΑΕΚ, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ο Μίλσον πυροδότησε ακόμη περισσότερο την φημολογία, καθώς το Σάββατο (29/6) ανέβασε story με ένα εισιτήριο, αγνώστου προορισμού.

Ο 24χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στην Μακάμπι Τελ Αβίβ από το καλοκαίρι του 2023 και έχει συμβόλαιο με τους Ισραηλινούς έως το 2026 με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη έτος. Φέτος ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες με 40 συμμετοχές και επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ