ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Επιμένει η Μοντερέι για Πινέδα, αστεία η πρόταση λέει η Ένωση

EUROPA LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μοντερέι κατέθεσε νέα πρόταση για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα από την ΑΕΚ, ωστόσο η Ένωση την απέρριψε, τονίζοντας μάλιστα πως το ποσό που προσφέρει ο Μεξικανικός σύλλογος είναι αστείο για να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Δεν παρατάει την υπόθεση απόκτησης του Ορμπελίν Πινέδα η Μοντερέι, όπως ακριβώς είχε τονίσει προ ημερών και ο πρόεδρος της, Τάτο Νοριέγκα.

Ο μεξικανικός σύλλογος επανήλθε με νέα πρόταση για να αγοράσει τον 28χρονο πολυθεσίτη χαφ της Ένωσης, η οποία ωστόσο για ακόμα μία φορά δεν ικανοποίησε τους "κιτρινόμαυρους", χαρακτηρίζοντάς τη μάλιστα "αστεία".

Αυτή ήταν ακόμα μία σκηνή στο σίριαλ που πηγαίνει να δημιουργηθεί στην υπόθεση του Μεξικανού, που σύμφωνα με αποκλειστική συνέντευξη του ατζέντη του στο SPORT24 δήλωσε ότι ο πελάτης του "σκέφτεται περισσότερο από ποτέ την επιστροφή στην πατρίδα του", την ώρα που η ΑΕΚ με τη σειρά της απάντησε πως "δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν".

Μένει λοιπόν να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης και εάν η Μοντερέι θα επιστρέψει με μία πρόταση που θα βάλει πραγματικά σε σκέψεις τον Ματίας Αλμέιδα και τον σύλλογο για την παραχώρηση του Ορμπελίν Πινέδα.

Μέχρι στιγμής πάντως ο Δικέφαλος δεν συγκινείται από τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί από την μεξικάνικη ομάδα και περιμένουν κανονικά τον 28χρονο χαφ να δώσει το παρών μετά την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ