ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Έρχεται στην Ελλάδα ο Κοϊτά, αυτή είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου και το ποσό της μεταγραφής

Ο Αμπουμπακάρι Κοϊτά
Ο Αμπουμπακάρι Κοϊτά KURT DESPLENTER/BELGA MAG/BELGA VIA AFP

Εντός της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά και να βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, όπως σημειώνει Βέλγος δημοσιογράφος.

Τρεις αναμένεται να είναι οι ανακοινώσεις παικτών της ΑΕΚ αυτήν την εβδομάδα, καθώς μετά τους Θωμά Στρακόσα και Ρομπέρτο Περέιρα, που φτάνει την Τετάρτη (10/07) για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση, κλεισμένη είναι και η απόκτηση του Αμπουμπακάρι Κοϊτά από τη Σεντ Τρούιντεν.

Σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, το ποσό της μεταγραφής του 25χρονου εξτρέμ θα φτάσει τα 4.000.000 ευρώ (3,6 εκατ. ευρώ το φιξ ποσό και άλλες 400.000 χιλιάδες με τη μορφή μπόνους).

Επίσης, οι Βέλγοι θα διατηρήσουν και ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%, ενώ ο Μαυριτανός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2029.

Ο παίκτης, με βάση την ίδια ανάρτηση, θα βρεθεί στην Αθήνα μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στην ΑΕΚ.

Την περσινή σεζόν, με την Σεντ Τρούιντεν είχε 15 γκολ και τρεις ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ