ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Χουάρες έκανε πίσω για την απόκτηση του Πισάρο, σύμφωνα με μεξικανικό δημοσίευμα

Ο Ροδόλφο Πισάρο
Ο Ροδόλφο Πισάρο EUROKINISSI SPORTS

Άκαρπες αποδείχθηκαν οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη Χουάρες για την απόκτηση του Ροδόλφο Πισάρο, με δημοσίευμα από το Μεξικό να αναφέρει ότι ο μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στην Ένωση μετά τις απαιτήσεις που έγειρε η διοίκησή της.

Τρόπο να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του Ροδόλφο Πισάρο που ξεπερνάει ετησίως το 1.000.000 ευρώ ψάχνει η ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα προτίθενται να τον αφήσει ελεύθερο -για την ώρα τουλάχιστον.

Ο Μεξικανός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2023 από την Ίντερ Μαϊάμι για να κάνει τη διαφορά στο αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής της Ένωσης, όμως οι προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί για αυτόν δεν δικαιώθηκαν ποτέ, με συνέπεια να προπονείται μαζί με τους κομμένους στα Σπάτα έχοντας λάβει την εντολή να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ένας από τους συλλόγους που ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτησή του ήταν η μεξικανική Χουάρες, που έχει ψηλά στη λίστα της τον Άντραζ Σπόραρ.

Παρόλα αυτά, η "Diario Record" ανέφερε σε σημερινό (06/08) της δημοσίευμα ότι η Χουάρες αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Πισάρο, καθώς ο Δικέφαλος αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 2.000.000 ευρώ, ενώ οι Μεξικανοί επιθυμούν να τον πάρουν ως ελεύθερο.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΞΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ