ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ένωση απέρριψε πρόταση της Μοντερέι για τον Πινέδα

Ο Ορμπελίν Πινέδα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Ορμπελίν Πινέδα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Η Μοντερέι κατέθεσε πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι απάντησαν αρνητικά στην πρόταση των Μεξικανών.

Δημοσίευμα της μεξικανικής Record υποστήριζε ότι η Μοντερέι ήταν πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Πινέδα από την ΑΕΚ έναντι δέκα εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, τα νούμερα που παρουσίασε το εν λόγω δημοσίευμα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ η πρόταση απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Άλλωστε ο Πινέδα (που αυτή τη στιγμή είναι στο Copa America) αποτελεί βασικό γρανάζι για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Το συμβόλαιο του Μεξικανού μέσου με την ΑΕΚ έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2027, ενώ οι κιτρινόμαυροι έβγαλαν 6.5 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία τους για να τον αποκτήσουν από τη Θέλτα.

Από την πλευρά τους, οι Μεξικανοί υποστηρίζουν πως η μεταγραφή βρίσκεται στην τελική της ευθεία, ο παίκτης έχει πειστεί να επιστρέψει στην πατρίδα του και ότι οι δύο σύλλογοι θα προχωρήσουν τα τυπικά της μετακίνησης μετά την ολοκλήρωση του Copa America, όπου συμμετέχει και ο Πινέδα με την εθνική του. Από την ΑΕΚ πάντως, διαψεύδουν κατηγορηματικά όσα ισχυρίζεται το δημοσίευμα της Record.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ