ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ένωση έχει ασχοληθεί κι έχει ρωτήσει για τον Χοακίν Κορέα

Inter Milan's Joaquin Correa celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Inter Milan and Benfica at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Joaquin Correa celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Inter Milan and Benfica at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Luca Bruno) @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Χοακίν Κορέα έχει μπει στο μάτι των ανθρώπων της ΑΕΚ, με Αργεντινό δημοσιογράφο να επιβεβαίωνει μέσω Twitter το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Αρναούτογλου στο "Show Must Go On" για το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Αργεντινό φορ της Ίντερ.

Οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου είναι καυτές όσον αφορά στο μεταγραφικό πεδίο για την ΑΕΚ, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να πρωταγωνιστεί καθώς το όνομά της εμπλέκεται τόσο σε περιπτώσεις πιθανών αφίξεων όσο σε ενδεχομένων αποχωρήσεων.

Στην πρώτη κατηγορία φαίνεται πως ανήκει πλέον ο Χοακίν Κορέα, με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Τιάγκο Άλβαρες Ρίκο, να αναφέρει μέσω Twitter πως η Ένωση όχι μόνο γλυκοκοιτάζει τον επιθετικό της Ίντερ αλλά έχει υπάρξει επικοινωνία του με τον Ματίας Αλμέιδα που του έχει κοινοποιήσει το ενδιαφέρον της Ένωσης.

Ο ίδιος ρεπόρτερ υποστηρίζει πως η περίπτωση Κορέα είναι περίπλοκη για την ελληνική ομάδα λόγω του οικονομικού αλλά και ότι συνιστά προτεραιότητα για τους κιτρινόμαυρους, με τις πληροφορίες του να επιβεβαιώνουν ουσιαστικά τα όσα αποκάλυψε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στο "Show Must Go On" της Τετάρτης (3/7) για την προσπάθεια της ΑΕΚ για τον παίκτη.

"Πέρα από τη μεταγραφή του Περέιρα που βρίσκεται στην τελική ευθεία και το ξέρουν όλοι, υπάρχει συνεχώς τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο ένα όνομα, αυτό του Χοακίν Κορέα. Του φορ της Ίντερ ο οποίος πέρασε από την Μαρσέιγ, δεν έπιασε ούτε εκεί και τώρα επέστρεψε στην Ίντερ και είναι υπό καθεστώς παραχώρησης.

Είναι ένας παίκτης που θα είναι μία τρομερή εξέλιξη αν η ΑΕΚ μπορέσει. Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ έχει ασχοληθεί, έχει ρωτήσει, ψάχνει να τον βρει, ο Αλμέιδα τον ξέρει, τον ακολουθεί στο Instagram, τον ακολουθεί και εκείνος. Τον ακολουθεί ο Μπρινιόλι και ακολουθεί και ο ίδιος τον Μπρινιόλι. Υπάρχει καπνός αλλά επειδή είναι μία πολύ ζόρικη υπόθεση και δεν ξέρω σε ποιο στάδιο είναι.

Γνωρίζω όμως ότι το όνομα συζητιέται. Ίσως η ΑΕΚ έχει κάνει την κίνησή της προς την Ίντερ αλλά μιλάμε για έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο 3,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και η ομάδα του τον είχε αγοράσει 28 εκατομμύρια κάποια στιγμή. Αυτά είναι τα δεδομένα και ας περιμένουμε, το ενδιαφέρον πάντως είναι υπαρκτό", ανέφερε χαρακτηριστικά για ΑΕΚ και Κορέα ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Δείτε από το 1:52:10 του video:

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ