ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ένωση έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον Κορέα, σύμφωνα με την Tuttosport

Marseille's Joaquin Correa celebrates after scoring during a penalty shootout at the end of the Europa League quarter final second leg soccer match between Olympique de Marseille and SL Benfica at the Velodrome stadium in Marseille, south of France, Thursday, April 18, 2024. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Χοακίν Κορέα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μαρσέιγ @ 2024 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η δύσκολη περίπτωση του Χοακίν Κορέα βρίσκεται στην κορυφή της "κιτρινόμαυρης" μεταγραφικής λίστας για την ενίσχυση της επίθεσης, με την "Tuttosport" να αναφέρει ότι η ΑΕΚ έχει δείξει πιο "ζεστή" για την απόκτηση του 29χρονου Αργεντινού, που δεν θα συνεχίσει στην Ίντερ.

Ημέρα Έρικ Λαμέλα είναι η Παρασκευή (19/07) για την ΑΕΚ, καθώς αναμένεται στις 21:00 να φτάσει στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το μυθικό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του με την Ένωση που θα του αποφέρει ετησίως περί τα 2.500.000 ευρώ.

Ωστόσο, η διοικούντες των Δικέφαλο δεν σταματάνε να κυνηγούν δύσκολες και πολυδάπανες περιπτώσεις, καθώς ως τέτοια χαρακτηρίζεται η προσπάθεια απόκτησης του Χοακίν Κορέα.

Η ΑΕΚ όχι μόνο δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του 29χρονου επιθετικού της Ίντερ, αλλά σύμφωνα με την "Tuttosport" δείχνει και τον μεγαλύτερο ζήλο και θέληση για να τον ντύσει στα "κιτρινόμαυρα", πραγματοποιώντας ακόμα μία επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα.

Όπως τονίζουν οι Ιταλοί στο δημοσίευμά τους, ο Κορέα δεν θα μείνει στους Νερατζούρι, καθώς θέλουν να αποκομίσουν όσον τον δυνατόν περισσότερα χρήματα γίνεται από την πώλησή του, με το ποσό που τον κοστολογούν να είναι 8.000.000 ευρώ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ