ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ένωση έκανε πρόταση για Ραούλ Ντε Τομάς και την απέρριψε η Ράγιο Βαγιεκάνο, σύμφωνα με τη Radio MARCA

Real Madrid's Vinicius Junior, right, duels for the ball with Rayo's Raul de Tomas during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Rayo Vallecano at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Nov. 5, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Vinicius Junior, right, duels for the ball with Rayo's Raul de Tomas during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Rayo Vallecano at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Nov. 5, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Όπως σημειώνει η Radio MARCA, η ΑΕΚ έκανε πρόταση δανεισμού με υποχρεωτική οψιόν 4 εκατ. ευρώ στη Ράγιο Βαγιεκάνο για τον Ραούλ Ντε Τομάς, την οποία απέρριψαν οι Μαδριλένοι. Ετοιμάζουν νέα πρόταση οι κιτρινόμαυροι, όπως μεταφέρουν οι Ισπανοί.

Ένα νέο όνομα στο μεταγραφικό τοπίο της ΑΕΚ έφερε η Radio MARCA το μεσημέρι της Παρασκευής (30/8), με τον Ραούλ Ντε Τομάς να παρουσιάζεται ως στόχος των κιτρινόμαυρων για την κορυφή της επίθεσης.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι Ισπανοί, η Ένωση κατέθεσε πρόταση δανεισμού με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ στη Ράγιο Βαγιεκάνο, την οποία και απέρριψαν οι Μαδριλένοι. Ωστόσο, ο Δικέφαλος αναμένεται να επανέρθει για τον 29χρονο σέντερ φορ με νέα πρόταση, όπως αναφέρεται, χαρακτηριστικά, στο ρεπορτάζ.

Στην περυσινή σεζόν, ο Ντε Τομάς κατέγραψε 25 συμμετοχές στη La Liga και 3 συμμετοχές στο Copa del Rey με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, σημειώνοντας 2 γκολ και 2 ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει θητεύσει σε Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Μπενφίκα, Εσπανιόλ και, φυσικά, Ράγιο Βαγιεκάνο.

Μάλιστα, για τη μεταγραφή του Ισπανού φορ από τη Ρεάλ, η Μπενφίκα έβγαλε από τα ταμεία της 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Εσπανιόλ δαπάνησε 22.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Η Ράγιο Βαγιεκάνο, με τη σειρά της, σφράγισε το deal για τη μετακίνηση του Ντε Τομάς, προσφέροντας περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ στους Καταλανούς, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Με την εθνική Ισπανίας, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 11 Νοεμβρίου του 2021, στη νίκη (1-0) απέναντι στην Ελλάδα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Έκτοτε, κατέγραψε ακόμα τρεις συμμετοχές και 198 λεπτά με το εθνόσημο.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ