ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ένωση εξετάζει και το ενδεχόμενο δανεισμού του Κορέα, σύμφωνα με το Sky Sport Italia

Inter Milan's Joaquin Correa controls the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Monza at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Saturday, April 15, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Χοακίν Κορέα με τη φανέλα της Ίντερ @ 2023 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Χοακίν Κορέα φαίνεται πως είναι για την ΑΕΚ ο μεγαλύτερος μεταγραφικός της πόθος για την επίθεση, με τους Ιταλούς και συγκεκριμένα το Sky Sport να αναφέρουν σε σημερινό τους δημοσίευμα ότι μία από τις φόρμουλες απόκτησης του Αργεντινού είναι δανεισμός.

Παρά το μπάσιμο της Μπέτις για την απόκτηση του Χοακίν Κορέα, η ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ιδιαιτέρως ενεργή στην υπόθεση, με τους Ιταλούς να αναφέρουν σε δημοσίευμά τους το Σάββατο (06/07) ότι ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι και αυτό το δανεισμού.

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, η Ένωση έχει θέσει ως πρώτον στόχο για την αντικατάσταση του Εσέκιελ Πόνσε, που πουλήθηκε στην Ντάιναμο Χιούστον, στον επίσης Αργεντινό επιθετικό και επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει επικοινωνήσει και ο ίδιος με τον 29χρονο στράικερ.

Μία από τις φόρμουλες που έχουν τεθεί στο τραπέζι, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal είναι και αυτή του δανεισμού, με τα ενδεχόμενα να είναι δύο.

Είτε ο Κορέα να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Ίντερ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2025, και μετέπειτα να παραχωρηθεί δανεικός στον Δικέφαλο.

Το άλλο σενάριο είναι να τον αποκτήσει δανεικό η ΑΕΚ και να μπει στη συμφωνία των δύο εμπλεκόμενων ομάδων υποχρεωτική οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν 2024/25.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ