ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ένωση κάνει Μίδα τον Γιαννούλη για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ένωση κάνει Μίδα τον Γιαννούλη για να τον  ντύσει στα κιτρινόμαυρα

Η ΑΕΚ μετά τη βόμβα με τον Έρικ Λάμελα κινείται δυναμικά και για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη, στον οποίο έχει καταθέσει μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση στο οικονομικό σκέλος για να τον κάνει δικό της.

Η ΑΕΚ κινείται στον αστερισμό του Έρικ Λαμέλα ο οποίος αφίχθη χθες το βράδυ στην Αθήνα, ωστόσο θέλει να κλείσει γρήγορα και τις υπόλοιπες εκκρεμότητες για την ενίσχυση στο ρόστερ, έχοντας δώσει προτεραιότητα σε αυτή του αριστερού μπακ για την οποία έχει ξεχωρίσει (ξανά) τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Η Ένωση πριν από δέκα μέρες κατέθεσε μια μυθική πρόταση στον διεθνή μπακ που εφόσον αποδεχθεί θα τον καθιστά τον ακριβότερο Έλληνα της Stoiximan Super League (στο επίπεδο του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό και λίγο παραπάνω), σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη.

Αρχικά ο Γιαννούλης απάντησε ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο ο ίδιος, μιας και δεν βρήκε κάποια ομάδα στο εξωτερικό που να τον δελεάζει, εμφανίστηκε από μόνος του στην πόρτα των "κιτρινόμαυρων" ώστε να ενημερωθεί αν εξακολουθεί να υφίσταται αυτή η προσφορά. Όταν πληροφορήθηκε ότι παραμένει σε ισχύ , ζήτησε μερικές ημέρες για να απαντήσει.

Έτσι λοιπόν στην ΑΕΚ περιμένουν το "ναι" του Δημήτρη Γιαννούλη σε μια πρόταση συνεργασίας που εφόσον δεχθεί, θα σημαίνει ότι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνα ποδοσφαιριστής της Stoiximan Super League, ενώ η ίδια θα αναβαθμίσει αισθητά το αριστερό άκρο της άμυνάς της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ