ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ένωση παίρνει τον Φοφανά, σύμφωνα με τον Μιγκέλ Ντιλέινι

Union's David Datro Fofana celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League, Group C, soccer match between Napoli and Union Berlin at the Diego Maradona stadium, in Naples, Italy, Wednesday, Nov. 8, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Union's David Datro Fofana celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League, Group C, soccer match between Napoli and Union Berlin at the Diego Maradona stadium, in Naples, Italy, Wednesday, Nov. 8, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia) @2023 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, σύμφωνα με τον Μιγκέλ Ντιλέινι. Ο 21χρονος φορ θα αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή.

Η ΑΕΚ μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Φράντζι Πιερό, είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει και τη μεταγραφή του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά από την Τσέλσι, όπως υποστηρίζει ένας εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων του Independent, Μιγκέλ Ντιλέινι.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για το συμβόλαιο του παίκτη, καθώς ο 21χρονος επιθετικός (ύψους 1.82 μ.) θα παραχωρηθεί με δανεισμό και οψιόν αγοράς 24 εκατομμυρίων ευρώ (μη υποχρεωτική).

Λίγα λεπτά μετά τον Ντιλεινί ακολούθησε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο που αναφέρει τους ίδιους όρους της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο 21χρονος Ιβοριανός φορ έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι και το καλοκαίρι του 2029. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν ως δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου και ακολούθως στην Μπέρνλι. Οι μπλε τον απέκτησαν τον Ιανουάριο του 2023 από την Μόλντε αντί 12 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ