ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ένωση ρώτησε ξανά για τον Ατάλ, ο οποίος όμως έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις

Ο Γιουσέφ Ατάλ
Ο Γιουσέφ Ατάλ 2019 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Αρέσει στην ΑΕΚ ο Αλγερινός δεξιός μπακ Γιουσέφ Ατάλ, υπήρξε εκ νέου επαφή μαζί του και η Ένωση θα προσπαθήσει με συμφωνία, αρκεί να έχει πιο λογικές οικονομικές απαιτήσεις.

Τον περασμένο Ιανουάριο, όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24 η ΑΕΚ είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Αλγερινού δεξιού μπακ, Γιουσέφ Ατάλ.

Τότε, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που είχε κοπεί από το ρόστερ της Νις για εξωαγωνιστικούς λόγους, δίσταζε για να έρθει στην Ελλάδα.

Στην πορεία και αφού έμεινε ελεύθερος, υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο έξι μηνών με την Αδάνα Ντεμισπόρ, καθώς δεν ήθελε ομάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να προσπαθήσει αυτό το καλοκαίρι να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υψηλών απαιτήσεων, δίνοντας προτεραιότητα πάντα στη Γαλλία.

Κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT4, η ΑΕΚ ρώτησε ξανά για εκείνον. Την υπόθεση χειρίζεται ο συμπατριώτης του και πρώην επιθετικός της Ένωσης Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος είχε συμμετοχή και στην "επιχείρηση Σισέ" ως άνθρωπος της εμπιστοσύνης του νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ατάλ δεν είναι αρνητικός στο να έρθει στην Ελλάδα, όμως οι απαιτήσεις του είναι μάλλον υπέρογκες καθώς αξιώνει ετήσιες απολαβές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, χρήματα που στην ΑΕΚ παίρνουν οι αστέρες της ομάδας και πολύ μακρινά από αυτά που έχουν λαμβάνειν οι νυν πλάγιοι οπισθοφύλακες.

Στα 27 χρόνια του, με 115 συμμετοχές, 12 γκολ και 8 ασίστ στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, είναι αναμφίβολα μια εξαιρετική περίπτωση για ελληνική ομάδα. Όσο και δύσκολη, όμως αυτό είναι ο δρόμος της αναβάθμισης για να μην οδηγηθεί η ομάδα σε περιπτώσεις τύπου Οντουμπάτζο.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ