ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ένωση συνεχίζει να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κορέα, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο

Marseille's Joaquin Correa celebrates after scoring during a penalty shootout at the end of the Europa League quarter final second leg soccer match between Olympique de Marseille and SL Benfica at the Velodrome stadium in Marseille, south of France, Thursday, April 18, 2024. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Χοακίν Κορέα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μαρσέιγ @ 2024 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής βρίσκεται ο Χοακίν Κορέα, με την Ένωση να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον παίκτη και την πλευρά του, σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Η ΑΕΚ μετά την "άγονο" μεταγραφικά Ιούνιο έχει περάσει στην αντεπίθεση και σιγά-σιγά πραγματοποιεί την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να προχωρήσει με πιο γοργούς ρυθμούς η ολοκλήρωση του ρόστερ εν όψει των προκριματικών του Conference League.

Η επιθυμία, λοιπόν, του Αργεντινού προπονητή γίνεται πραγματικότητα, καθώς η Ένωση έχει ολοκληρώσει ήδη τη μεταγραφή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Νόρντιν Άμραμπατ ανανέωσε το συμβόλαιό του, απομένουν μόνο τα τυπικά για την απόκτηση του Ρομπέρτο Περέιρα, ενώ ο Αμπουμπακάρι Κοϊτά είναι προ των πυλών του Δικεφάλου και οι Μεξικανοί στέλνουν τον Ουριέλ Αντούνα στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον Ιταλό μεταγραφολόγο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Ένωση συνεχίζει της επαφές με τον Χοακίν Κορέα, όπως σας είχε αποκαλύψει το SPORT24, για να αποτελέσει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει το κενό που άφησε ο Εσέκιελ Πόνσε με την πώλησή του στην Ντάιναμο Χιούστον.

Μία αρκετά δύσκολη περίπτωση τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και στο να πειστεί ο παίκτης να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο φαίνεται πώς η ΑΕΚ το παλεύει με σύμμαχο το όνομα του Ματίας Αλμέιδα και την ικανότητά του να παρουσιάζει το πλάνο του στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος επιθυμεί να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να δώσει όλα τα εργαλεία που του έχει ζητήσει ο "Πελάδο" για να επαναφέρει τους "κιτρινόμαυρους" στην κορυφή της Ελλάδας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χοακίν Κορέα αγωνίστηκε ως δανεικός με τη φανέλα της Μαρσέιγ, πραγματοποιώντας 19 συμμετοχές χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα.

Ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός αποτελεί παίκτη της Ίντερ, το συμβόλαιο με την οποία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, ενώ οι "νερατζούρι" τον απέκτησε από τη Λάτσιο το 2022 έναντι 27.300.000 ευρώ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ